Vad är några gratis Blackberry Applications?

November 21

En BlackBerry är en smartphone som utvecklats av Research In Motion (RIM) för att kombinera funktionerna i en handdator med en mobiltelefon. Björnbär, som ofta presenterar ett komplett QWERTY-tangentbord, har även e-post, Internet och snabbmeddelanden kapacitet tillsammans med ett antal andra applikationer. Det är möjligt att ytterligare anpassa dina BlackBerry med hjälp av ett antal fria BlackBerry applikationer.

Fria BlackBerry applikationer inkluderar grundläggande verktyg, såsom nyheter, kartor, väder och GPS informationstjänster. Piconews, till exempel, kan du ta emot internationella nyheter på din BlackBerry. I vissa program kan du anpassa den information du läser.

Andra gratis BlackBerry tillämpningar av intresse inkluderar textprogram. Till exempel kan användarna vara intresserade av är BBNotepad - textredigeringsprogram som sparar informationen på ett SD-kort. Lista chefer är också tillgängliga för gratis, vilket hjälper dig att skapa flera listor och även fastställa tidsfrister för när listan bör slutföras.

Nyttiga gratis BlackBerry tillämpningar för studenter inkluderar en flash-kort skapar app som skapar virtuella flash-kort, via e-post eller kalkylblad, för att underlätta studier på språng. Spårningsbörs applikationer finns som är RSS-läsare som gör att du kan hålla koll på alla RSS-flöden du normalt skulle övervaka på din hemdator.

Fria BlackBerry program är inte bara funktionella. Spel som Zelda Mobile och Sudoku är tillgängliga. För sociala nätverk entusiaster, Facebook för BlackBerry är tillgänglig, liksom Twitterberry, vilket gör att du kan hela tiden se Twitter uppdateringar postat av din familj, vänner eller kollegor.

Den RIM: s hemsida ger också en bild uploader verktyg för att ladda upp bilder till Flickr. Människor som tycker att ladda ner böcker att läsa på språng kommer att uppskatta Mobipocket Reader. Det är möjligt att antingen ladda ner böcker direkt till telefonen, eller först till datorn och sedan synkronisera dem till BlackBerry. Även om böckerna är inte gratis, är programmet.

Dessa är bara några av de hundratals gratis BlackBerry program tillgängliga, men de ger en försmak av vad som finns där ute.

  • Ett SD-kort.
  • En BlackBerry.