Vad är en Beef Loaf?

November 28

Nötkött limpa kan hänvisa till flera olika typer av limpor gjorda med nötkött. Vissa kallar köttfärslimpa, när de görs med köttfärs, nötkött limpa. Oftare, vad du hittar i vissa butiker är en produkt som kallas jellied nötkött limpa, eller jellied corned beef limpa. Detta anses vara en korv, men är helt annorlunda än korvar framställda med höljen.

Nötkött limpa, och ett antal andra loaf kött är konserverade kött. I detta fall är nötkött limpa tillverkad av kokta strimlad rostbiff, kryddor och konserveringsmedel. Det är tätt packade i burkar och kan kräva kylning. Vissa sorter behöver inte förvaras i kylskåp tills efter de öppnas.

Nötkött limpa serveras som en lunch kött. Det skärs i tunna skivor och kan göra upp smörgåsar eller något slag. Flera typer av nötkött limpa existerar. Vissa nötkött limpa är gjord speciellt för nötkött tungor. När skivade, det ser ut som en rektangulär vit mat, främst från gelatin, som är översållad med skivor av tungan. Andra limpor som olivolja eller kryddpeppar limpa kan göras från nötkött, men mer typiskt de använder fläskkött som huvudingrediens.

Om du inte kan hitta nötkött limpa i en deli eller livsmedelsbutik - i vissa regioner i USA det är ganska populär - du kan bli hårt pressade att försöka hitta den. Betoning på livsmedel med färre konserveringsmedel gör ofta charkuteri som tillagas helhet, snarare än som bildas och gelé, nu mer populärt. Detta gäller särskilt i delikatess där kött skivade färska per beställning.

Liksom Spam, nötkött loaf upplevt en hel del popularitet före förmågan att refrigerate kött. Att kunna hålla konserverad nötkött innebar att du kunde ha kött, oavsett väderlek. Nötkött limpan kan hittas på gamla skolan menyer med anor från 1920-talet. Tomatsoppa och en skiva av nötkött loaf kan vara standard pris innan stor skala kylning.

Idag, du mycket mindre sannolikt att hitta nötkött limpa, och det kan baktalade som ett naturligt rolig mat. De flesta Internet referenser till det, bara nämna det som ett skämt fråga. I områden där en stor mängd nötkött odlade, är nötkött limpa inget att skratta åt. Wisconsin kött vetenskapsmän erkänner regelbundet människor som har varit kända för sina kvalitets nötkött bröden, eller för andra typer av korv.

  • Nötkött limpa ofta gelatinerad.
  • En nöt loaf kan göras med strimlad rostbiff.