Vad ska jag ta med i en Travel garderob?

July 9

En resa garderob ska vara funktionell och enkel att transportera. Vare sig du reser i affärer eller nöje, bör du inkludera alla de kläder du behöver när du är borta, men försök att mixa och matcha objekt på ett sådant sätt att de kan bäras mer än en gång. En resa garderob bör innehålla poster såsom daywear, sovkläder och affärs garderob objekt, om tillämpligt. Skrynkelfri kläder och löst sittande kläder bör också ingå i din resa garderob.

Oavsett om du reser med flyg eller marken, kommer du förmodligen att krävas för att sitta under långa tidsperioder. För att bekvämt göra det, måste du bära kläder såsom löst sittande byxor och kläder gjorda av mjuka, flexibla tyger. Du bör också inkludera naturliga tyger i din resa garderob och undvika att bära polyester eller nylon, som lätt smälter eller brinner i den osannolika händelsen av ett färdolycksfall. Om du reser med flyg, bör du använda gummisula skor med skosnören och skor som inte har egenskaper en skarp häl. I händelse av en nödutrymning, du vill bära rätt typ av skor för att hjälpa dig att fly snabbt och som inte kommer att punktera en nödutrymning slide om det behövs.

Om du reser till ett annat land, forska vilken typ av kläder som bärs av infödda medborgare innan du åker hemifrån. Vissa länder ogillar kläder som avslöjar vissa delar av kroppen, så var medveten om dessa kulturella värden när du väljer din rese garderob. Det är bäst att ta med vanligt, konservativ kläder som inte har några slogans, bilder eller symboler som kan anses stötande. När du reser internationellt, bör din resa garderob också vara lågmäld och billigt för att inte påtala dig själv som en utländsk resenär, eftersom många turister är riktade för brott som snatteri i vissa delar av världen.

En liten rese garderob är mest önskvärt, eftersom det innebär att du har mindre bagage att transportera. För att packa så lätt som möjligt, inkluderar kläder objekt som kan mixas och matchas för att skapa mer än en outfit under ditt besök. Du bör också packa kläder objekt gjorda av tyger som inte skrynkla lätt, så att du inte kommer att behöva bära en resa järn eller måste begära ett järn från dina logi. Var noga med att inkludera kläder som är lämpliga för klimatet du kommer att besöka. Dessutom omfattar kläder som har gott om fickutrymme och som låter dig säkert lagra saker, som identifikation och pengar.

  • Människor som reser till den förbjudna staden bör vara beredd på en hel del promenader i den heta solen.