Hur väljer jag det bästa Tiger Lily Bouquet?

August 16

Tiger liljor har stora, avlånga kronblad som krypa utåt, avslöjar delikat och pulvercentra. Kronbladen är ofta ljust orange med svarta fläckar, vilket gör dem en härlig tillägg till höstens blomsterarrangemang, glada buketter och bröllop blomma skapelser. När du € re välja en tigerlilja bukett, är det viktigt att tänka på varför du behöver buketten, hur länge du vill att det ska pågå och vilka blommor passar bra ihop med tiger liljor. Det finns massor av olika sorter av tigerlilja bukett, kommer så många av dina val sannolikt att baseras på personliga preferenser utöver dessa andra faktorer.

Människor som tycker tiger liljor får veta att de representerar välstånd och lycka. Detta gör vanligtvis dem ett bra val för att få bra eller tack gåvor, bröllopsbuketter och sympati arrangemang. Krya och sympati arrangemang har ofta många ljusa färger eftersom regnbågsfärgade blommor kan vara glad och upplyftande. Därför kan rosa, lila, gula och röda blommor vara bra val för den här typen av tigerlilja bukett. Till exempel kan en ganska sympati arrangemang har rosa tiger liljor, röda tulpaner och gula och lila fresia.

Ett tack bukett kan också innehålla en mängd olika färger, men kan vara något underskattade, med massor av grönt läggs till arrangemanget. Grönt representerar också välstånd, så arrangemanget kan förmedla lycka som du önskar på den person som tar emot gåvan. Ormbunksblad, långa blad av prydnadsgräs, vita iris och gula liljor kan vara den perfekta kombinationen för att säga "tack" till någon som gav dig en tankeväckande gåva eller gjorde dig en tjänst.

Ett bröllop tigerlilja bukett kan se bäst med massor av andra blommor i vitt, för att visa upp ljusstyrkan och drama av liljor. Vita miniatyr rosor, kallor och pioner blandat med färgglada tiger liljor kunde skapa en elegant bukett. Om du vill ha en enklare bröllop arrangemang, kanske du kombinerar vita och rosa blommor med dina tiger liljor för en enkel-men-sofistikerad look. De flesta liljor pågå även i upp till 10 dagar om theyâ € re hydrerad ordentligt, så en sådan brudbukett shouldnâ € t vissnar ojämnt.

Något att tänka på när man väljer de enskilda liljor för din tiger lily bukett är färskhet. Om du donâ € t har för avsikt att visa eller skicka buketten för en dag eller två, kanske du väljer stängda eller delvis stängda tiger-liljor. När den placeras i vatten, € theyâ ll blommar inom en dag eller två. Stängda knoppar som får öppna i buketten varar vanligen drygt arrangerade öppna liljor. Du kan också välja en kombination av öppna och slutna tiger liljor, eftersom dessa blommor ser ofta precis så härlig i knopp som de gör när de i full blom.

  • Calla liljor gör en bra kontrast i en tigerlilja bukett.