Hur fixar jag en Outdoor kran?

July 28

För många husägare, gemensamt hushåll och gårds reparationer är en viktig del av att upprätthålla värdet och funktionen av sina hem. En av de vanligaste reparationerna är fastställande av en utomhus kran. Det finns flera faktorer som medverkar till att jobbet är gjort på rätt sätt för att spara pengar och tid. Problem som läckande trädgårds kranar är vanliga, liksom frysta kran svårigheter för bostäder i kallt väder klimat regioner. Läckande och frysta kranar kan rack upp kostnaderna i vatten räkningar och vattenskador i huset eller gården. I de flesta fall, fastställande av dessa kranar kräver normalt några grundläggande verktyg, tålamod, och vid behov, rätt reservdelar för kranen.

För att reparera en utomhus kran, är det nödvändigt att först upptäcka källan till vattenläckage. De flesta hem förbättring experter föreslår gör detta genom att kontrollera locket ligger precis bakom kranen handtaget. Ifall läckaget sker i detta läge, kommer vattnet lätt ses sipprar från under de små metallhätta. En annan vanlig plats trädgårds kranar läcker är från kranen sprutar själv. Husägare kommer att märka vattenförlust alltifrån en liten dropp till en ständig ström om pipen är skadad.

Fastställande av utomhus kran i fallet med ett lock läcka nära handtaget är ofta en mycket enkel fix. Så länge kranen inte är frusen, bör husägare kunna dra åt locket med sina händer. När vattenläcka inträffar från pipen, är problemet mest ofta en felaktig bricka, som ligger bakom kran handtaget. Vrid först vattnet till utomhus tappen, ta bort handtaget med en skruvmejsel, och använd en skiftnyckel för att ta bort muttrarna bakom handtaget. Byt ut brickan och montera handtaget innan du slår på vattnet till utomhus kranen på.

Reparera en frusen trädgård kran kräver också att hitta källan till problemet. I många fall, vattenledningar som leder till kranen är frysta och måste tinas med hjälp säkra metoder. Som med den läckande kran problemet, rekommenderar vi att husägare temporärt stänga av vattnet till området eller hela huset innan du försöker tina rören och kran. Hem reparation experter föreslår att applicera värme till de frusna rör och blandare med en elektrisk hårtork eller inslag en elektrisk filt runt röret. Handdukar indränkt i varmt vatten kan också användas för att tina vattenledningarna.

  • Frysta rör kan behöva fastställas innan en utomhus kran kommer att fungera.