Hur väljer jag det bästa Pedikyr Chair?

November 25

Pedikyr stolar är byggda för att massera en persons tillbaka som han eller hon får en pedikyr. Vanligtvis stolarna har mugghållare, tidningsställ och special jetströmmar som masserar fötterna. Klädseln på en pedikyr stol kan vara en viktig punkt för en person att uppmärksamma, eftersom de flesta människor inte vill en obehaglig hudirritation som de får ur stolen. Kontrollerad värme för vattnet kan vara en viktig faktor, liksom - en person normalt inte kan förväntas att placera fötterna i vatten som är för varmt eller för kallt. För att välja den bästa stolen, du troligtvis kommer att behöva hålla alla dessa funktioner i åtanke, samt kvalitet, hållbarhet och hantverk.

Ett alternativ som du kanske vill överväga i din sökning är att observera så många stolar som du kan i så många olika salonger som möjligt. Håll utkik efter kund obehag han eller hon kliver in i stolen. Också observera komfort och avkoppling nivåer kunden som han eller hon sitter i stolen under pedikyr. En obekväm stol kan vara en nackdel för både kunden och företaget.

Om du är ägare av ett spa eller salong, kan du oftast hitta den bästa Pedikyr stol för ditt företag på Internet. Även om du inte kanske vara beredd att spendera en förmögenhet på att få en salong startade, valet av en pedikyr stol normalt bör bero på vilken typ av verksamhet du tänker ha. Om du siktar på att vara en lyx-orienterad spa, då kan du överväga att köpa en stol med fler funktioner; om du är bara intresserad av hög kundomsättning, då kan du överväga en modell med färre alternativ.

För en mer lyxig orienterad spa, kan du överväga en high-end modell, såsom Forte, som har en automatisk massagecykel, eller ISPA, som fungerar som ett nöjes och lärcentrum. ISPA har högtalare och en iPod-docka inbyggd till äggformade stol, som även innefattar den obligatoriska massagen. Framtida modeller är lovande att ha en inbyggd laptop bord och Internet-anslutning, liksom.

Salon ägare vars huvudsakliga oro är att vända på så många kunder som möjligt i en given dag kan överväga att köpa pedikyr stolar som kommer bidra till att skapa en kundbas. Vanligtvis kommer ägarna måste välja en stol baserad på kostnaden. Antalet pedikyr stolar i dessa typer av salonger kan variera allt från två till 35, eller mer.

Inte alla pedikyr stolar är skapade lika. Många av de mindre avancerade stolarna har leds baljor som har en historia av att inte laddas ur och därmed fånga rester från föregående pedikyr. Denna typ av stol kan resultera i en miljö som skulle kunna främja infektion. Den bästa pedikyr stol, oavsett hur ergonomisk och bekväm, kunde jaga kunder bort om de vet att det bär ohälsosamma vatten.

  • En exklusiv spa kan erbjuda pedikyr stolar med en Ipod-docka eller inbyggda underhållningssystem.
  • En kvinna att få en pedikyr.
  • Podiatrister kontor kan välja funktion över komfort för deras pedikyr stol.
  • Tånaglar med en fransk pedikyr.