Vad Är Atlanta History Center?

June 17

Atlanta History Center är ett campus historiska hus och ett halvt dussin historiska trädgårdar i Atlanta, Georgia. Centret, som sitter på 33 hektar i Buckhead distriktet, ingår även Centennial olympiska spelen Museum och Atlanta History Museum. Off-campus i en annan del av staden, Atlanta History Center övervakar också Margaret Mitchell House, hem för författare som skrev Borta med vinden.

Margaret Mitchells hus ligger på två midtown tunnland. Besökare kan turnera i rum där författaren skrev sin klassiska roman och visa ett par utställningar. En utställning innehåller information om inspelningen av filmatiseringen av Borta med vinden, och den andra handlar om Margaret Mitchell. Detta historiska hem, tillsammans med två andra - Svanen House och Tullie Smith Farm - har erkänts av inkludering i det nationella registret över historiska platser. De webbplatser ger en glimt av Atlanta och dess folk från cirka 1860 till slutet av 1930-talet.

Atlanta History Museum är ett av de största amerikanska museer som fokuserar på historien, och dess utställningar har historien om regionen och dess invånare. Den Centennial OS Museum presen displayer, artefakter och foton med anknytning till de olympiska spelen. Finns även för vyn är en social historia samling av 10.000 objekt som visar upp stadens textilier, personliga ägodelar, tillbehör och kläder. Andra objekt av intresse på Atlanta History Center inkluderar inbördeskriget utställning och en samling av militära artefakter, med många av de punkter som har en lokal anknytning. En samling av 7.000 artiklar från de konsthantverk fokuserar på 1800-talet och 1900-talet i Atlanta.

The Swan House på Atlanta History Center, konstruerat 1928 av en rik bomulls mäklare, ger en smak av livsstil välmående Atlantans i början av 20-talet. Den Tullie Smith Farm, som överlevde bränningen av Atlanta under inbördeskriget, har utklädda guider som leder turer i plantagen huset. Under speciella presentationer, levande historia tolkar utföra uppgifter som är typiska för perioden, som arbetar i plantagen kök. På webbplatsen finns också period blomma, ört och grönsaksodlingar.

  • Atlanta History Center har en amerikanska inbördeskriget utställning och andra militära artefakter.