Vad är en mobil Manikyr?

October 16

En mobil manikyr tekniker är en spik professionell som reser till sina kunder för att utföra manikyr, och ibland pedikyr. Vanligtvis är teknikern legitimerad professionell med en spik tech certifikat. Spik proffs Mobila göra mycket av samma arbete som utförs i nagelsalonger, men det sker i kundens eget hem, eller en plats i hennes val.

Eftersom teknikern måste resa till olika hem, hon behöver ha sin utrustning redo att gå när som helst. En stor kosmetika box rymmer allt hon behöver för att göra alla typer av manikyr och pedikyr. Om kemikalier används, måste hon ha bestämmelser för säker lagring dem också.

Marknadsföring är särskilt viktigt för en mobil manikyr företag, eftersom det inte finns någon tegel och murbruk butik för kunder att se eller besöka. Tekniker placerar ofta annonser på olika platser, till exempel frisörer och skönhets butiker utbudet. Andra populära tekniker inkluderar cold calling, mejla och marknadsföring på nätet.

Bortsett från platsen för tjänsten, är processen för en mobil manikyr egentligen inte skiljer sig från en traditionell. Klienten anropar nagel tech och ber om ett möte, då teknikern reser till kundens hem på det angivna datumet och tiden. Den manikyr brukar betalas kontant efter arbetet utförs.

Människor som administrerar mobila nageltjänster kan behöva licensieras av de jurisdiktioner där de arbetar. På många ställen finns lagar som reglerar spik tech certifiering och tjänster som måste följas, även i en kunds hem. Att vara licensierade i USA, måste en manikyr tech ha ett intyg på spik tjänster från ett ackrediterat skolan och passera en statlig styrelse examen för att få statlig licens.

I många fall, kostnader för intäkt är lägre för en mobil tekniker än för en som arbetar i en salong. Normalt måste tekniker betala en månatlig eller veckovis avgift till nagelsalongen för att hyra en station. Denna avgift är samma varje månad, oavsett hur mycket pengar spiken tech bärgar från kunder.

Någon som tycker om att resa och marknadsföra sin egen verksamhet kan njuta av att vara en mobil manikyr tech. Dessa yrkesmän allmänhet är fria att skapa sina egna scheman, få kunder och arbeta var som helst. Det kan kosta mer pengar i förskott för att få de nödvändiga verktygen för att skapa ett resande manikyr station, men tekniker generellt kan ladda lite mer för mobila manikyr på grund av den extra bekvämlighet för kunderna.

Förutom att behöva den nödvändiga certifikat och licensieringen, behöver en mobil manikyr professionell också ha kunskaper om företagande. Människor färdigheter är en nödvändighet liksom. Mobila nageltekniker måste också kunna hålla jämna steg med nya lagar, trender och förfaranden utan hjälp av en handledare.

  • En mobil manikyr utförs av en manikyr som erbjuder i hemmet nagelvård tjänster till kunder.