Vad är Car Paint Protection Film?

September 4

Billack skyddsfilm är en klar skyddsfilm appliceras på stor genomslagsområden i ett fordon för att skydda mot stenskott och annan skadlig skador. Med hjälp av en självhäftande lim som täcker på baksidan av filmen, är en fordonsägare möjlighet att placera den i de områden på fordonet som är lättast och ofta skadas av stenar och skräp. Efter applicering, kan tvättas och vaxad på samma sätt som den ursprungliga yta och sägs inte till gult eller missfärgas med tiden. Erbjuds av flera tillverkare, erbjuder filmen en avtagbar och tydlig alternativ till bil behå.

Den största fienden till en kvalitet paint jobb är väg skräp i form av små stenar och sand. Hög slagområdena ett fordon framkanten av huven, stötfångare och frontvända sidan av yttre backspeglar, som alla kan täckas med billack skyddsfilm. När filmen har installerats på fordonet, kan den vaxas och underhålls med samma produkter som används på resten av fordonet. Denna film täcker är inte avsedd att täcka hela bilen; snarare det är avsett att endast omfatta de stor genomslagsområden och smälta in i omgivande paneler.

Före införandet av bilen lackskydd film för allmänheten, en skrymmande bil behå var fordonsägarens enda alternativet för att skydda ett fordon avslut från sten pecks. Ofta fick fordonet mer skada från bilen behå gnugga mot yta än den skulle ha fått utan produkten på plats. Den högkvalitativa filmen erbjuder en utmärkt skyddslager som inte kommer att skada fordonets finish och är lätt bort när som helst ägaren vill ta bort det. Ägare bör tvätta bilen efter att ta bort filmen för att eliminera eventuellt kvarvarande linje som kan bildas längs kanten av filmen.

En populär tillämpning av denna produkt har ägare som tillämpar bitar på sina fordons strålkastare. Filmen skyddar mot inte bara stenskott, men hjälper linserna i att motstå gulnande och dulling. Tillverkarna hävdar att det också kommer att skydda båtar, flygplan, och bara om någon slät yta som upplever att skrapa och förtida avslut slitage.

  • En man målar en bil.