Rengöring Garage Verktyg

November 3

Någon som har några verktyg i sitt garage kan berätta att de är mer än en praktisk alternativ att ha runt, de är en investering. Eftersom de är en investering, bara det är självklart att du kommer att vilja skydda dina garage verktyg så mycket som möjligt (trots allt, de är ganska dyra). Ett av de bästa sätten att hålla ditt garage verktyg skyddade är att lära sig det bästa sättet att rengöra dem när de blir smutsiga. Överraskande, är verkligen lätt att göra rengöringsgarageverktyg. Här är hur du kan gå att få ditt garage verktyg fin och mousserande ren genom att ta bort allt det otäcka fett.

  • Kommersiella avfettningsmedel. Det finns gott om kommersiella avfettnings rengöringsmedel som finns på marknaden. Men helt enkelt köpa några avfettningsmedel och använda den på dina verktyg kommer inte att vara tillräckligt. Först av allt måste du se till att avfettningsmedel inte kommer att skada dina verktyg. När du har gjort det, spraya lite av avfettningsmedel på en våt trasa och sedan börja torka bort fett, smuts och olja. För några särskilt svåra fläckar, använd några riktigt fina (0,000 fin) stålull och gnugga bort det. När rent, se till att behandla de verktyg med ett skydd, till exempel naveln gelé.
  • Mineral sprit. En riktigt enkel metod för rengöring handverktyg är att använda en del sprit. Placera några lacknafta i en billig engångsplasttråget, och sedan lägga de smutsiga verktyg i pannan för ungefär en timme. Efter att de har dränkts, ta bort verktygen och torka dem rena med några rena bomullstrasor. Om du hittar några särskilt svåra fläckar, eller ens en del rost, sedan använda några fina (0,000) stålull för att polera den till en acceptabel glans.
  • Talk. Talk, ett pulver som du kan köpa på de flesta hem förbättring och varuhus, är perfekt för att hjälpa till att få dina verktyg rena. Enkelt uttryckt några av talk på de smutsiga verktyg, och använd en ren trasa för att torka dem rena. Upprepa detta så ofta som krävs för att få de verktyg rena.
  • Fotogen. Kanske den enskilt bästa metoden, även om en smula farlig, för rengöring av smutsiga redskap är att använda någon fotogen. Placera bara lite fotogen på en trasa, och börja torka bort smuts och grime som finns på dina verktyg. Du kommer bli förvånad över hur lätt det är att faktiskt få de verktyg ren när du använder den här metoden. Men kom ihåg att du bara ska använda denna metod i ett väl ventilerat utrymme, och att du inte har några öppna lågor någonstans i närheten när du rengör. Eftersom trasor blir brandfarlig efter att du har gjort din städning, se till att kasta dem när du är klar.