Hur väljer jag det bästa Pilates Roller?

October 2

Många olika företag säljer en mängd olika Pilates rullar, vilket kan göra det svårt att välja den bästa. En Pilates Valsen kan vara en fullständig cylindrisk form eller den kan vara formad som en halvcylinder. Det kan också göras från en av flera typer av skum eller ens uppblåsbar plast. Dessa rullar kommer ofta i en mängd olika längder samt.

Den vanligaste typen av Pilates rullen är full cylinderformad vals. Det används ofta som en stötta under särskilda Pilates övningar, särskilt de som arbetar för att stärka mag- och ryggmusklerna. Den kan också användas för att sträcka ut musklerna, ger stöd för svaga muskler, och massera kroppen.

En halv-cylinderformiga Pilates valsen finns också. Eftersom den nedre kanten är plan och det kommer inte att rulla, det är normalt inte används som stöd för att utföra övningarna. Den primära användningen för denna typ av rulle är att låna ut skonsam stöd. Till exempel kan den stöttas enligt en persons nacke, knän eller vrister att förhindra överextension.

En Pilates rulle finns i flera olika storlekar. Vanligtvis är standardrullen (0,91 m) ca 3 meter lång och (0,15 m) 0.5 meter i diameter. Det finns vissa rullar som är utformade för personer med mindre kroppsramar. Dessa rullar är vanligtvis (0,61 m) ca 2 meter långa och de kan variera i diameter från 2 inches (cirka 5,1 cm) till 4 inches (ca 10,2 cm). Generellt bör människor fela på sidan av att ha en längre rulle snarare än en kortare.

Det finns flera vanliga material som kan användas för att tillverka Pilates valsar. Det vanligaste är skum. Singel densitet skum ofta används eftersom det är det billigaste, men det kommer inte att pågå så länge som andra typer av skum på grund av dess breda skumceller. Hög densitet skum, å andra sidan, har hårdare skumceller och är dyrare, men det är också populärt eftersom det är långvarig och kommer inte att förlora sin form med tiden.

Även med den tätaste skummet bör Pilates valsen forma finess till formen på kroppen. Sedan, efter det att personen har slutat använda rullen bör den återgå till sin ursprungliga form. Det finns uppblåsbara plast skum rullar som kan användas också, och är ofta bra att använda när du reser. De blåsa enkelt upp och tömma på ett liknande sätt till en uppblåsbar badboll, vilket gör det lätt att packa i en resväska, handväska eller portfölj.

I vissa rull stilar, är hörnen rundade. Detta gör det lättare att rulla, och det ofta är mer bekvämt för användaren. Dessutom, de tätare skum är lättare att rengöra, vilket hjälper till att förhindra en ackumulering av bakterier, jäst och svamp.

Många sportaffärer, idrottsklubbar och gym säljer Pilates rullar. Dessa är bra ställen att prova en vals för att säkerställa att den passar ens kropp. Internet är också ett bra sätt att hitta en bra affär på en ny skumrulle. Dessutom har många loppisar eller varvet försäljning annonsera försäljning av idrottsutrustning, sådan försäljning ett bra ställe att hitta en djupt rabatterat pris på ett ofta något används rulle.