Vad är det enklaste sättet att gå ner i vikt?

January 11

När det gäller att förlora vikt, det finns ingen magisk svar. Trots alla produkter som finns som lovar snabb och säker viktminskning, är sanningen att det enda sättet att gå ner i vikt är att motionera mera och för att titta på vad du äter. Det finns dock vissa genvägar för dem som inte har tid eller åtagandet att gå in i ett organiserat viktminskningsprogram.

Det första steget för att gå ner i vikt är att skära alla onödiga kalorier från din kost. Experter uppskattar att människor konsumerar i genomsnitt 15 procent av sina dagliga kalorier i form av läsk, gourmet kaffe drycker och alkoholhaltiga drycker. Bara genom att minska eller eliminera dessa produkter från din kost, kan du gå ner i vikt snabbt och enkelt.

En annan sak du kan göra för att gå ner i vikt är att röra sig mer. Om att gå ett gym är uteslutet, försöka hitta sätt att införliva motion i din dagliga rutin: gå i stället för att ta bussen, cykla med barnen, eller gå Fido en extra mil. Även städa huset kan hjälpa dig att gå ner i vikt om du gör det med en passion.

Ett enkelt knep för att gå ner i vikt utan att känna sig missgynnade är att dela dina dagliga kalorier i flera små måltider. Detta håller blodsockret stabiliseras, vilket i sin tur styr aptiten. Balansera måltider med en 40-30-30 andel grönsaker, spannmål, och proteiner hjälper också, eftersom kroppen kommer att få rätt bränsle den behöver för att arbeta under en längre tid. Hoppa över måltider, särskilt frukost, inte hjälper att gå ner i vikt. Faktum är att människor som hoppar över måltider tenderar att överäta senare under dagen.

Medan vattnet i sig är inte ett fett brännare, kan dricksvatten hjälpa dig gå ner i vikt på två olika sätt. Först törst ofta förväxlas med hunger, och återfuktande kroppen kan ofta få dig att känna mätta. För det andra, reglerar vatten många funktioner i kroppen, hjälper till med matsmältningen, och fyller upp magen, så att du är mindre benägna att äta för mycket.

Slutligen det viktigaste du kan göra för att gå ner i vikt är att inte använda mat som terapi. Om du känner dig uttråkad, ledsen, eller orolig, hitta en aktivitet som kommer att ta dig bort dina problem, men inte använda mat som tröst. Var uppmärksam på vad du äter och när och vikten börjar komma av sig själv.

  • Undvika kaloririk mat är ett enkelt sätt att gå ner i vikt.
  • Korrekt hydrering är viktigt när man försöker gå ner i vikt.
  • Äta en hälsosam frukost varje morgon, till exempel havregryn göras med vatten, nötter och russin, kan hjälpa en person gå ner i vikt.
  • Skära ut läsk kan hjälpa människor att gå ner i vikt.
  • Dieters som äter flera små måltider per dag kommer ofta att se snabba resultat.
  • För att gå ner i vikt, behöver kalori ingång vara mindre än kalori utgång.