Rengöring Scummy dusch dörrar

January 1

Ett av de problem som alltid verkar plåga dem som har glasdörrar dusch-särskilt om de har hårt vatten-is mineral och tvål uppbyggd. Det är inte ovanligt att ha glas som alltid verkar filmy och, på sina ställen, har faktiska mineralfyndigheter. Det kan vara svårt att rengöra alla filmen bort utan dyra kemikalier, men här är en idé som du kanske vill prova.

Kör ner till din lokala butik och köpa ett par billiga exfolierande handskar; Du ska inte behöva spendera över några dollar. Ofta handskarna är gjorda av någon typ av nylonnät, men de kan vara tillverkade av andra material, liksom. Hop i duschen och tvåla in handskarna med tvål, sedan använda handskarna för att torka av glaset som omger dig. Du ska inte behöva skrubba hårt; precis bestämt torka glaset några gånger. Skölj glaset fullt, och du kommer att märka en omedelbar förbättring.

Anledningen till att denna metod fungerar är att exfolierande handskar är milt slipmedel. Precis som de kan hjälpa ta bort döda hudceller från din kropp, kan de bidra till att undanröja bebyggda tvål avskum och mild mineralisering från glaset i din dusch. När du är klar, skölj ut exfolierande handskar och lämna dem i duschen för att torka.

Ge det ett försök-du återigen älskar hur dina glas dusch ser ut!