Vad är en revolver Bokhylla?

November 16

När anses den idealiska lösningen för bostäder ett litet bibliotek i en salong, är det roterande bokhylla en traditionell möbel som lätt anpassas till ett antal dekorera smaker och användningsområden. I huvudsak en fyrsidig hylla som är monterad på en roterande bas, är den roterande bokhylla ibland till som en karusell bokhylla. Bokhyllor av denna typ är tillgängliga i ett antal stilar och material, vilket gör dem till ett användbart och funktionell lagringslösning i flera rum i hemmet.

Traditionella roterande bokhyllor var gjorda av hög kvalitet trä, såsom ek eller mahogny. Ofta skulle bokhyllan användas i en studie som ett sätt att hålla favoritböcker nära en bekväm läsning stol. Den roterande bokhylla var en idealisk lösning för att lagra ett större antal böcker i ett mindre utrymme, samtidigt som böckerna lättillgängliga. Generellt skulle en traditionell roterande bokhylla omfatta minst två hyllor på varje sida, och skulle vara i samma höjd som ett sidobord.

Med tiden har karusell bokhyllor anpassas till ändrade smaker och behov i hemmet. Idag finns det exempel på den roterande bokhylla som fungerar bra i flera rum i hemmet. Vissa modeller är fortfarande samma höjd som en standard sluttabellen, men nu har en stationär bordsskiva. Detta innebär en roterande bokhylla kan faktiskt användas för både lagring och som sluttabellen. Som en lagringslösning för ett litet rum eller i en lägenhet, denna typ av roterande bokhylla ger både funktion och en känsla av traditionell touch till rummet.

Flera moderna versioner av roterande bokhylla kan staplas enkelt och säkert. Detta kan vara ett idealiskt sätt att utnyttja ett hörn av ett rum för att hysa ett större antal böcker, DVD-skivor, eller andra objekt. Eftersom var och en av karusell bokhyllor skulle kretsa på egen hand, är det möjligt att vända bara ett avsnitt av två hyllor i taget, i stället för att stänga av hela strukturen.

Trä är fortfarande att föredra medium för de flesta modeller av den roterande bokhylla, men det finns vissa modeller på marknaden som är konstruerade med hjälp av metall och hårdplast. Tillsammans med en naturlig färg, finns i ett antal färger, samt mönster som sträcker sig från det traditionella till det eklektiska roterande bokhylla.