Kännetecken och personlighetsdrag hos en bra dag näringsidkare

June 19

Dag för handel är en stor karriärmöjlighet - för rätt person i rätt omständigheter. Att vara en lyckad dag näringsidkare kräver vissa personlighetsdrag som disciplin och beslutsamhet, samt en ekonomisk buffert och personliga stödsystem för att hjälpa dig igenom tuffa tider. Tror du att du har vad som krävs för att gå in i affärer för dig själv som en dag näringsidkare? Se hur många av dessa egenskaper gäller för dig:

 • Disciplin: Dag handlare hålla strikt disciplin om hur de närmar sin handelsdag och vad de gör under marknaden timmar.
 • Oberoende. De flesta daytraders arbetar hemma, ensam. Om att vara ansvarig för din egen verksamhet och din egen handel konto låter spännande, sedan dagen för handel kan vara en bra karriär alternativ för dig.
 • Quick-wittedness. Dag för handel är en omgång minuter, så en dag näringsidkare inte kan vara deliberativa eller panik. Aktörerna måste ha agera snabbt när de ser en köp eller sälj tillfälle.
 • Beslutsamhet. Kan du fatta ett beslut och agera på det? Kan du tillgodogöra sig information snabbt till en bra strategi? Om du skruvar upp, du räkna ut vad du gjorde fel? Om så, har du grundläggande personlighet en bra dag näringsidkare.
 • Persistens. Bra daytraders är långlivade. Efter de hittar en strategi som de litar på, de hålla fast vid det.
 • Tekniskt kunniga. Om du gillar att röra runt med program, har inget emot att behålla din dator, och förstå hur du ställer in din effektivitet hårdvara, du är i bra form för dagen för handel.
 • Intresset på marknaderna. Om du tittar på affärsnyheter för skojs skull och har följt värdepappersrörelsen i åratal, kanske du vara en bra kandidat för day trading. En förståelse av cyklerna och system som driver priserna värdepapper kommer att ge dig en grund på vilken man kan bygga.
 • Investera upplevelse. Om du har investerat i det förflutna, du vet en del av språket och begränsningar marknaderna. Och det ger dig en bas att arbeta från.
 • Kunskap om handelssystem. Det kan ta lång tid att hitta en strategi som fungerar nog av tid att göra det värt mödan. Om du har tagit sig tid att skapa och testa en bra strategi, då är du redo att gå.
 • Har råd att förlora pengar. Du ska inte vara dagen för handel med pengar du behöver för att leva på. Var noga med att avsätta tillräckligt med pengar för att täcka dina levnadskostnader när du kommer igång. Och hålla en andra pott av pengar, din promenad-away fond, så att du är fri att sluta dag handel och gå vidare till nästa äventyr om du bestämmer dig det är inte för dig.
 • Har en stark stödsystem. Trading är stressigt. Marknaderna gyrate med nyhetshändelser som ingen kan förutse. Goda daytraders är psykiskt starka. De har människor och verksamheter i deras liv som hjälper ge sina hjärnor en paus från handel, allt från vanliga rutiner motion till goda vänner till fritidsintressen.