Hur kan jag ordna mina Hem till jul?

September 28

Att få ditt hem anordnas för julen kan vara en utmaning, särskilt med tanke på de många andra saker på din "att göra" lista under semestern. Det kommer dock att göra resten av dina semesterplaner går mycket smidigare, när du tackla jobbet. För att organisera ditt hem effektivt, finns det flera saker att tänka på.

Den första ordern av verksamhet är att rensa saker som du inte längre behöver. Det är enklare om du försöker att organisera ett rum i taget. Gå igenom varje utrymme och sortera dina tillhörigheter. Ordna poster i separata högar av saker att hålla, saker att lagra någon annanstans, och saker att donera eller kasta bort.

I köket, gå igenom förvaringskärl, mixa och matcha tallrikar och koppar, och grytlappar och handdukar maträtt som har sett bättre dagar. Titta igenom garderober och ta bort jackor, tröjor, mössor och handskar som inte längre används. I sovrum, sortera kläder, leksaker och andra underhållningsposter. När du tackla vardagsrummet eller vardagsrummet separata CD och DVD som inte längre populär med dina familjemedlemmar och organisera objekten som du vill behålla.

Rensa ut de objekt som du inte längre vill behålla och organisera dem som kommer att finnas kvar. Du kan också behöva plocka upp några extra lagringsbehållare eller andra förvaringskärl för att organisera varje rum. På så sätt kommer hela din familj har mer utrymme för att lagra de nya objekt varje medlem erhåller till jul.

Du kan också hända att julhandeln är lite lättare när du ordna de saker du redan har. Du får en bättre uppfattning om vad som behövs runt huset och vad man ska köpa för familjemedlemmar. Du kommer att kunna undvika att köpa dubbletter, och du vet om något behöver bytas. Om du får allt organiserat i förväg, kommer det att bli mycket lättare att organisera nya objekt och hitta en plats för allt.

Du kommer också att må bra om att donera de objekt du inte längre behöver, att veta att någon annan kan få användning av dessa saker. Du kommer att dra nytta av åtminstone två sätt om du organisera ditt hem till jul. Du får en snyggare, mer organiserat hem och du kommer att ha glädje av att dela med andra.

  • Hålla jultema omslagspapper till hands är en viktig del av att organisera ett hem till jul.