Hur väljer jag det bästa Hair Serum för burrigt hår?

January 19

För att välja den bästa hår serum för burrigt hår, är det viktigt att välja en produkt som kommer att försegla nagelband av håret. Tätning håret ger en slät yta, vilket bidrar till att bekämpa frizz. Hårprodukter innehåller silikon är ett bra val för tätning hår.

Nackdelen med att använda hårprodukter som innehåller silikon är att de kan göra håret verkar fet om den tillämpas alltför tungt. För att minska frizz utan att förlora kropp, använd en dime -stora mängd av håret serum för burrigt hår. Gnid serumet på handflatorna på båda händerna innan utjämning den på hårtopparna.

Varje hår serum som innehåller silikon hjälper smidig frizz. Gör ett beslut om det bästa håret serum av andra funktioner, såsom pris, doft, och tillgänglighet. En annan faktor är förpackningar. Vissa hår serum kommer i små flaskor att avstå en liten mängd serum i handen, medan andra kommer i sprayflaskor. För personer som lämnar stil sitt hår, de serum som klämmer ut är ett bra val, medan individer som föredrar att stil med en borste och fön kan hitta sprayflaska lättare hantera.

Med hjälp av en hår serum för burrigt hår är bara ett steg i tämja out-of-control hår. Hår blir burrigt eftersom nagelbanden är grov, som låter fukt in i hårstrået. Axel sväller, skapa burrigt, utom kontroll hår. Minska skador på håret genom värmestyling och extrema frisyrer kommer att hålla nagelbanden smidig, och minimera frizz.

Frekventa trim och skonsam behandling finns sätt att minimera skador på håret. Med tiden som ny hår växer i och äldre skadade ändarna trimmas bort, bör håret blir mindre frissigt. Conditioning dagligen, och regelbunden djup konditione eller varma olja behandlingar, är också viktigt att minska burrigt hår. Konditione kommer att minimera uppkomsten av frizz, samt väga håret ner något, vilket ger en jämnare utseende.

Kombinera hår serum för burrigt hår med andra produkter tillverkade för att bekämpa frizz kan bidra till att skapa ett elegant utseende. Schampo och balsam gjorda för burrigt hår kommer hjälpa till att fylla i de tomma utrymmen i hårets nagelband, vilket skapar ett mjukare utseende. Försiktigt handduk torkning håret, och låta den mestadels lufttorka innan du använder fön, kommer också skära ner på frizz. Slutligen när blåsa torkning håret, rikta luften så att det blåser från toppen, ner längden på hårstrået. Detta hjälper jämna nagelbanden.

  • Hår serum kommer i både sprut och klämflaskor.
  • De som föna håret kanske föredrar att använda serum förpackade i sprayflaskor.
  • Nitiska handduk döende kan orsaka brott.
  • Olika schampon kanske kan hjälpa tämja frissigt hår.
  • Serum som innehåller silikon täta nagelband av håret och skapa en slät yta, vilket gör dem idealiska för burrigt hår.