Hur väljer jag det bästa Rivet Leverantören?

January 12

Att välja rätt nit leverantören är en uppgift som är nyckeln till att säkerställa högsta kvalitet nitar på den mest rimliga priser. Företag som använder sig av nitar i sina tillverkningsprocesser måste handla om faktorer som förmåga nitar för att hålla en gång installerat, den typ av material som används för att skapa nitarna och även om en tillverkare kan leverera nitar som är utformade för en specifik typ av industrikonjunkturen. Att ta lite tid att titta in i meritlista av leverantören kommer att hjälpa att avgöra vilka av de många nit leverantörerna är värt att överväga.

En av de första överväganden vid utvärdering varje nit leverantör är leverantörens förmåga att fylla beställningar som innehåller alla de mönster och storlekar krävs av kunden. Denna leverans av utbudet ska vara i tid, vilket gör att klienten att undvika förseningar som kan innebära driftstopp på produktionsgolvet. Som en del av design överväganden, kontrollerar den typ av material som används i skapandet av nitarna och se dessa alternativ är en bra passform för de applikationer som kunden har i åtanke.

Att gå med en nit leverantör som upprätthåller en stark kvalitetskontroll är också viktigt. Denna typ av process bör omfatta screening av nitarna som leverantören erhåller från olika nit tillverkare, se till att alla av dem uppfyller kvalitetskraven. De kvalitetskontrollstrategier måste även omfatta orderhantering processer i termer av att kontrollera att nitarna planerade för transport till kunden göra matcha specifikationerna för beställning. Denna typ av uppmärksamhet på detaljer kommer att bidra till att minimera kostsamma förseningar och behovet av att spendera tid och resurser att rätta till felet.

Ta reda på om en viss nit leverantör har förmågan att hantera akuta order eller för att säkra nitar som är i mindre efterfrågan. Detta är särskilt viktigt om kunden ibland tar på ett jobb som kräver en del äldre nit design. En leverantör som har förmågan att hantera order som är lite utöver det vanliga kan kosta lite mer, men kostnaden uppvägs av att kunna säkra ur aktie nitar när och så nödvändiga.

Snabb orderhantering är också ett drag för att leta efter i någon nit leverantör. Helst ska det orderhantering innehålla meddelanden om status för ordern, inklusive information om leveransdagen och spåra data som kan användas för att projicera när nitarna anländer. Leverantörer som erbjuder nästa arbetsdag tjänst de flesta beställningar är särskilt viktigt om det tillverkande företaget försöker driva en mager modell, bibehålla endast ett minimum av nitar i leverans inventeringen.

Som med alla typer av företag bekostnad, är också viktigt prissättningen erbjuds av en given nit leverantör. Den idealiska leverantören kommer att tillhandahålla kvalitets nitar till konkurrenskraftiga priser, möjligen erbjuder rabatter i utbyte för kunden att ingå ett köpeavtal volym. När ett skäligt pris matchas med hög kvalitet och en snabb vändning på order, det finns en god chans att en fungerande relation mellan leverantören och kunden kommer att vara till nytta för båda parter.