Vad är Deviled Korv?

September 17

Normala korvar som har upprättats på ett sätt som gör dem intensivt kryddig och varm kallas deviled korv. Alla typer av korv kan användas hela eller skurna i bitar. Vissa recept kräver korvarna ska brynas i en kastrull och sedan bräserad i en mycket varm blandning av kryddor. Andra recept använda en mer gryta liknande tillvägagångssätt och koka korvarna i de heta kryddor i en ugn under en lång tidsperiod. Slutresultatet av att göra deviled korvar är ett livsmedel som kan vara part förrätt eller en måltid när serveras med grönsaker, polenta, potatismos eller bröd.

Nästan vilken som helst typ av korv kan användas vid beredning deviled korvar. Kryddig och söt italienska korv är ett vanligt val, som är små cocktail korvar när skålen är tänkt att vara en plockmat. Speciella typer av korv, såsom andouille eller kinesiska korvar, kan lägga extra krydda till skålen. Härdade korvar såsom kielbasa eller spansk chorizo ​​kan ha samma effekt. Om milda smaksatt kyckling, kalkon eller vegetarisk korv används, sedan kryddorna i deviled såsen skulle behöva minskas för att förhindra dominera över mer subtil smak.

Värmen i deviled korv kommer från en tjock sås som tillagas med köttet tills den bildar en kryddig beläggning på korvarna. Det finns ett antal recept, men några vanliga ingredienser är senap, Worcestershire sås och farinsocker. Vinäger, varm sås, barbecuesås och tomatpuré också används ofta, speciellt när skålen kommer att tillagas långsamt under en lång tid. Lök, vitlök, varm paprika och pepparrot kan lägga kryddiga undertoner. Alla ingredienser för såsen kombineras och kokas kort i en kastrull, ibland med lager eller vatten tillsätts.

För att montera deviled korvar, är kött och alla grönsaker brynt och tillagas i en kastrull. Såsen sätts och värms genom så smaker möts. Vid denna punkt, är pannan antingen delvis täckt och får sjuda tills såsen har reducerats eller allt överförs till en gryta och placeras i en ugn för att steka långsamt. Deviled korvarna görs när såsen har tjocknat och har belagt samtliga av köttet.

Det finns recept på deviled korvar som lägger mer komplexa smakelement. Apple, mango och ananas är populära tillägg som kan hjälpa till att skapa en sötsur smak. Soja, ingefära, melass och grön paprika kan lägga djup i såsen och hjälpa den caramelize och tjockna. De färdiga korvar kan serveras med bröd, ris, färska grönsaker, majonnäs dopp eller ens med mer av den heta sås på sidan.

  • Nästan alla typer av korv kan deviled.