Vilka vanliga Ändringar en polisbil?

December 11

Medan en polisbil kan se ut någon annan typ av bil med endast ett fåtal yttre modifieringar, är de flesta bilar som används för polistjänst modifierat tungt inifrån och ut för maximal styrka, prestanda och manövrerbarhet. De typer av modifieringar för en polisbil kommer att bero på bilens syfte, eftersom vissa polis bilmodeller är konstruerade för normal patrull användning, medan andra är konstruerade för nödsituationer och höga hastigheter. De flesta bilar kommer att innehålla speciellt utformad baksätet som säkert kan innehålla en fånge. Lätta barer är den vanligaste och märkbar förändring på dessa bilar, och de används för att varna personer i närheten av officerens närvaro.

Ljus stången monteras på toppen av taket i de flesta fall, och lamporna blinkar starkt när den används för att varna förbipasserande av närvaron av en polisman. Lamporna kan användas som ett varningssystem för bilister också, speciellt på natten när sikten är dålig. De flesta polis bilmodeller har även en borste vakt och murbräcka monterad på framsidan av bilen, vilket kan användas för många nödsituationer. Detta speciellt utformad stötfångare är effektiva på att tvinga fordon av vägen, så det är allmänt monterad på trafikbilar, vilket kraftigt modifierade för hastighet och manövrerbarhet så det kan spåra andra fortkörning fordon på vägen. Stötfångaren kan användas för att anta vad som är känt som en strävan interventionsteknik, eller grop manöver, vilket tvingar en flyende bil av vägen med en knuff från speciellt utformad stötfångare.

Motorerna i polisbilen kan modifieras, men vanligare modifieringar inkluderar kylsystem som förhindrar överhettning under långväga användning samt långa tomgång tider, mer lyhörd suspension manövrerbarhet, och uppgraderade elektroniksystem avsedda att hantera den extra bördan av ljus barer , kommandokonsoler och andra elektroniska enheter som vanligtvis används av poliser.

Stammarna och övriga paneler av en polisbil kan modifieras till att bli en vapen skåp för pistoler och andra vapen som inte används dagligen av en officer. Dessa vapen är oftast taktiska vapen för nödsituationer, och de måste annars säkrad när den inte används. De typer av vapen som transporteras i bilen varierar beroende på syftet med denna bil och officeren använder den, och några polisbilar är större fordon såsom sport utility fordon som kan transportera mer specialiserad utrustning.

  • Stötfångaren av en polisbil kan användas för att utföra en strävan ingripande teknik.
  • De typer av modifieringar för en polisbil kommer att bero på bilens syfte, eftersom vissa polis bilmodeller är konstruerade för normal patrull användning, medan andra är konstruerade för nödsituationer och höga hastigheter.
  • Polisbilar har speciella färgscheman som skiljer dem från civila fordon.