Vad är Raw Cheesecake?

January 1

Raw cheesecake är en populär dessert post ofta med rå vegan ingredienser blandas samman och kylda för att likna en traditionell tillagad cheesecake. När du gör en rå cheesecake är smula skorpan ofta med mald mandel, valnötter eller pekannötter att likna den konventionella graham cracker skorpa. Mosad cashewnötter utgör ofta fyllning av en cheesecake gjord med råa livsmedel, blandat med citronsaft, rå honung eller agave nektar och kokosolja eller kakaosmör. Vissa råa cheesecakes kan innehålla rå kakao pulver till en choklad cheesecake, eller mosad squash eller pumpa för en höst behandla.

De flesta traditionella cheesecakes använda en Graham kracker kaka skorpa, men en rå cheesecake använder ofta malda nötter som mandlar, valnötter och pekannötter som bas. Kokosolja och datum kan ofta kombineras i skorpa för att bilda en fastare ostkaka bas, vilket resulterar i en rikare och sötare skorpa. En rå ostkaka kan också använda kryddor som kanel och ingefära i jordskorpan för att bilda en semester-inspirerade smak, med lite salt för att få fram den totala smaken av ingredienserna. När kylda under en viss tid, kan en rå skorpa ofta likna ett traditionellt bakat cheesecake skorpa i både smak och konsistens.

Fyllningen av en rå ostkaka innehåller ofta en slät mutter som cashewnötter blandas med en liten mängd vätska tills den är slät och krämig. Citronsaft används ofta som en av de flytande ingredienserna för att efterlikna den något syrlig smak i konventionella cheesecakes. Eftersom en cheesecake gjord med råvaror måste vara fast efter kylning, smälts kokosolja eller kakaosmör ofta blandas in fyllningen för att förbättra fasthet dessert. Raw honung eller agave nektar är ofta sötningsmedlet val i fyllningen av en rå cheesecake, som är mosad frukt som datum eller äpplen.

Populära ingredienser som rå kakao eller rå chokladpulver blandas in i en rå cheesecake fyllning för att likna en konventionell choklad cheesecake dessert. Pureeing rå pumpa med olika kryddor, men något svårt, används ibland med fyllningen för att skapa en rå pumpa cheesecake. Nästan alla obehandlade cheesecakes är kylda eller frysta tills företaget, eftersom mosad fyllningen kan ofta smälta om de lämnas vid rumstemperatur. Även om en rå cheesecake använder vegan ingredienser som inte har kokta, en cheesecake gjord med råvaror fortfarande kan innehålla socker och en stor mängd kalorier.

  • Mosad cashewnötter används ofta för att göra rå ostkaka.
  • Raw cheesecake är sötad med rå honung.
  • Raw cheesecakes har ofta en skorpa av markpekannötter.