Vad är en Champagne frukost?

September 3

En champagnefrukost är en förmiddag eller tvåtimmars måltid där champagne serveras tillsammans med maten. Denna typ av mjöl är i allmänhet reserverad för speciella tillfällen och högtider, såsom semester, återseenden, eller andra händelser. Champagne frukost är också vanligt på high-end hotell och semesteranläggningar. Vissa människor värd dessa måltider hemma, sedan bjuda in vänner och familj att gå med dem för mat och champagne. Trots den upplevda elegans och formalitet champagne, kan dessa frukostar har enkel eller gourmetmat, som serveras i en avslappnad miljö eller en mer lyxig miljö.

Medan menyn på en champagnefrukost varierar beroende på inställningen, är måltiden alltid åtföljs av ett glas champagne eller mousserande vin av något slag. Ibland är andra drinkar serveras också på begäran, även om detta är mindre vanligt. Diners kan också välja från alkoholfria drycker som läsk, vatten, te och kaffe, samt traditionella frukost drycker som apelsinjuice. Vissa restauranger kan erbjuda en enda glas champagne per gäst, medan andra erbjuder obegränsad påfyllnad.

Vid en champagnefrukost, kan diners tillåtas tjäna sig från en buffé, eller beställa specifika måltider utanför menyn. Andra satt en fast meny, vilket begränsar diners att endast ett fåtal livsmedel val. I USA, dessa champagne frukostar eller champagne bruncher är typiskt all inclusive, och buffé av mat är ganska populär på hotell och resorts. När frukosten hålls i hemmet, eller i en mindre hotell eller restaurang, buffé kan undvikit till förmån för specialbeställningar från varje diner.

Kvaliteten på maten vid en champagnefrukost tenderar att variera från mycket enkla objekt som bröd och frukt till avancerade gourmeträtter. Fina områden, hotell och restauranger serverar vanligtvis en champagne frukost med livsmedel av hög kvalitet. Rätter kan innehålla vanliga frukost objekt som ägg och bacon, tillsammans med mer avancerade rätter som rökt lax och kaviar. När en champagnefrukost används som en välgörenhetsfond raiser, maten ofta helt genomarbetade, vilket gör det möjligt för välgörenhet för att ta ut mer per platta och höja mer pengar.

När en champagnefrukost hålls hemma, är maten ofta är mycket enklare. Alternativ inkluderar ägg, kött och bröd, samt färsk frukt, muffins och andra smårätter. Tillägget av ett glas champagne hjälper till att omvandla denna enkla rätter till ett mycket mer lyxiga och högtidlig tillfälle, vilket gör champagnefrukost ett populärt evenemang på semester eller andra speciella dagar.

  • Under en champagnefrukost champagne eller mousserande vin kan serveras.
  • Diners kan tillåtas att tjäna sig själva eller beställa varor från en meny att tjäna dem.
  • Det är vanligt att ha en buffé linje vid en champagnefrukost.
  • Kaviar kan vara en del av en elegant champagne frukost.
  • Apelsinjuice typiskt erbjuds en champagnefrukost.