Vad är en Pet Gate?

November 26

Ett husdjur grind är en grind som passar över en inomhus utrymme som en hall eller en port för att begränsa ett husdjur tillgång till ett visst område. Pet grindar är ungefär samma sak som baby grindar, men avsedd för husdjur, mestadels små hundar. Stora hundar och katter kan hoppa över de flesta sällskapsdjur grindar om de inte är extra höga grindar.

Vissa sällskapsdjur grindar görs för mycket breda öppningar. En glidande stil husdjur grind sträcker sig anpassa sig till storleken på hallen eller dörröppning. Så länge området inte är större än den helt utsträckt husdjur grind, då den är gjord för att passa utrymmet utan mätning krävs.

PET grindar är ett bra sätt att låta en hund röra sig fritt i ett stort område som ett familjerum, men ändå behålla djuret från att gå in i andra delar av hemmet såsom en formell vardagsrum. Detta är ofta uppskattat av dem som har husdjur som jord eller urinera på mattor eller tugga möbler. Om du vill att ditt husdjur att ha tillgång till olika rum vid olika tidpunkter under dagen, sedan en bärbar fristående pet gate är den bästa typ.

Pet grindar kan vara tillverkade av trä, metall, plast eller en kombination av dessa. De kan ha ett metallnät främre eller träribbor. Du kan hitta en färg och stil som passar in med de flesta dekorer. Om du planerar att bifoga ett husdjur grind till väggarna och använder den dagligen, se till att den har en öppningsmekanism som du gillar och kan använda lätt. Om du behöver för att öppna och stänga den när du in och ut ur rummet, du vill vara säker på att det är ett husdjur grind du kan leva med.

  • Ett husdjur grind kan hålla ett husdjur från att få tillgång till möbler.
  • Ett husdjur grind kan fungera för en liten hund, men en stor man kan hoppa det.