Vad bör jag tänka på när hyra en Nanny?

June 29

Arbetande föräldrar som söker hög kvalitet barnomsorg kan finna att anställa en barnflicka är det bästa alternativet. När tanken på som ett val för de mycket rika, barnflickor är nu billigare än någonsin tidigare. I själva verket om du har två eller flera små barn, att anställa en barnflicka får endast vara något dyrare än att skicka dina barn till en lokal dagis. Använda sig av en barnflicka är också mycket mer praktiskt, eftersom han eller hon är bara ansvarig för dina barn.

Det finns många olika taktiker du kan använda när anställa en barnflicka för att ta hand om dina barn. Att be om rekommendationer från andra föräldrar är det mest informella tillvägagångssätt. Reklam i en lokaltidning kan också vara en användbar metod för att anställa en barnflicka. Men många föräldrar tycker att det bästa sättet att anställa en barnflicka är att besöka en barnflicka byrå. En barnflicka byrå är en typ av specialiserad bemanningsföretag som arbetar för att matcha erfarna barnflickor med föräldrar i behov av vårdgivare för sina barn. Eftersom en nanny byrå bedriver ofta sin egen preliminära filmvisningar och bakgrundskontroller, är detta synsätt vanligtvis det mest stressfria alternativ för upptagna föräldrar.

Innan du börjar att intervjua potentiella barnflickor, tar sig tid att tänka på vilka egenskaper du € re söker i en idealisk barnomsorg leverantör. Hur skulle du vilja din barnflicka för att hantera disciplin? Vad har ni för policy på godis och andra icke-näringsrika godsaker? Skulle du föredra att dina barn få massor av gratis speltid eller vill du ha en barnflicka som kan övervaka olika utbildningsverksamhet? Gör dina barn har några särskilda behov som en barnflicka måste vara medvetna om?

När hyra en barnflicka, donâ € t be dina barn att delta i den första intervjun. Itâ € s bäst att planera på att genomföra två omgångar av intervjuer. För den första intervjun, du € ll att utvärdera nannyâ € s generella examina och besluta om du € d vilja presentera honom eller henne till dina barn. Vid den andra intervjun, kan du följa dina barn interagerar med barnflicka för att se om matchen är en bra passform för din familj.

När du € ve klar anställa en barnflicka för dina barn, du € ll behöver göra arrangemanget lagligt. För att skydda dina intressen, be din barnflicka att underteckna ett anställningsavtal som tydligt anger positionâ € s lön, arbetsuppgifter, och förmåner. Om du € re betala barnflicka direkt, kom ihåg att du € ll vara ansvarig för social trygghet, Medicare, federala arbetslöshet, och handikapp skatter också. För att undvika framtida problem med IRS, itâ € s bäst att rådfråga en erfaren revisor för råd om de skattemässiga konsekvenserna av att anställa en barnflicka.

  • En person som söker en barnflicka kan försöka sätta en annons i lokaltidningen.
  • I många fall, barnflickor är ansvariga för hemarbetet i ytterligare till barnomsorg arbetsuppgifter.