Vad är en Floor Scrubber?

August 9

Det fanns en tid när skura golv krävs mycket vatten, tvål och en stark rygg; det enda sättet att verkligen skura ett golv effektivt var att komma ner på händer och knän och långsamt arbeta över hela golvet. Lyckligtvis golvet skrubbern, även hänvisad till som en mopp, uppfanns och tog en hel del av arbetskraft ur rengöring av golv. Som ett verktyg som används dagligen i alla typer av offentliga byggnader, är en mopp ett bra sätt att ta hand om en viktig uppgift i en bråkdel av den tid det skulle ta att göra arbetet på händer och knän. Några exempel på olika typer av golv skrubbrar är automatiska golv skrubbrar, golv buffertar och golvbonare; dessa verktyg är tillverkade av en mängd olika material, såsom borstar och svampkuddar, och används typiskt med en flytande golv-rengöringsmedlet.

Automatiska Golv Skrubbrar

Även grundläggande golv skrubbrar, såsom tyg moppar, gjorde deras utseende på 1920-talet, var automatiska skrubbrar golv inte uppfunnit förrän i mitten av 20-talet. Med en grundkonstruktion som var ungefär som en push gräsklippare, dessa tidiga modeller av automatiska golvskur innehöll en brunn för vatten och tvål, liksom strålar som kunde spruta rengöringsblandningen på golvet. En uppsättning roterande borstar arbetade rengöringsmedel i fasaden av golvet, effektivt lyfta smuts och skura golven rena.

Eftersom den moderna golvskur tenderade att lämna mindre vatten bakom än rengöring av golv för hand, golvskur förbättrat processen på flera sätt: först är det inte längre nödvändigt att gå ner på händer och knän för att skura golvet, kan jobbet vara gjort på mycket kortare tid, och golvet ska torka snabbare, vilket innebär mindre väntetid för att återuppta normala aktiviteter.

Golv Buffertar

Eftersom användningen av golv skrubbrar expanderade från företagsbyggnader till skolor och kommunala byggnader, det började uppstå vissa variationer på enheten. Golv buffertar uppfanns för användning på linoleum och liknande golvbeläggningar. Utöver rengöring av golv, den automatiserade golvbufferten buffs också ytan av golvet för att uppnå den högsta graden av glans. Golv buffertar använder ofta roterande borstar som de i golvet skrubbern, men de är oftast gjorda av ett mjukare material för att undvika att skada. När golvet är poleras till en trevlig nivå av glans, kan det se ännu renare än det annars skulle ha gjort.

Golvpoler

För marmor och trägolv, är en golvpoler ofta det bästa sättet. Golvbonare tenderar att fungera bäst på naturliga material som inte har behandlats med starka kemikalier. Grundligt rengöra golvet innan de ansöker polish kommer troligen göra det bästa resultatet. Det är möjligt att köpa golvpolish på de flesta stora lövträd butiker; den typ av polish kommer att variera beroende på vilken typ av golv. De flesta poler inte bara göra golvet glans, men lägger en skyddande beläggning samt. För att slippa tillämpa polish hand, kan automatiska polegolv också köpas eller hyras på många hårdvaru eller byggvaruhus.

Allt-i-ett verktyg

Under åren har de linjer suddiga bland de varierande typer av golv skrubbrar. Innovationer inom design och funktion av golvskur har gjort det möjligt att använda en maskin för bara om någon typ av golv, från cement till naturträ till syntetiska golvplattor. Under de senaste åren har mindre modeller avsedda för hemmabruk anslöt marknaden, vilket gör husägare att skrubba, fantast, och glans sina inhemska golv med samma kompetens som formellt hittade bara med professionella städpersonal. Huruvida tanken är att rensa upp en rörig golv eller ta fram det naturliga lystern i materialet, kan en god kvalitet golv skrubber göra jobbet lättare.

  • Golv buffertar är utformade för att rengöra och skydda trä, marmor och linoleumgolv.
  • Golv skrubbrar gör rengöring av golv mindre arbetskrävande.