Vad är Full Moon Meditation?

August 12

Fullmåne meditation är en typ av fokuserad kontemplation som synkroniserar sinnet och anden med vad som tros vara den Moona € s starkaste och mest kraftfulla månens fas. Meditation i sig är en process som leder sinnet bortom fokusera på vardagliga händelser för att i stället fokusera på ett högre plan att tänka där utövare kan komma åt sina innersta tankar, det undermedvetna, den andliga världen och eventuellt även den universella sinnet, som tros vara den kollektiv bibliotek med tanke från varje sinne som någonsin existerat. Under fullmånen, som uppstår under en femdagars, mid-månadersperioden när månen är mittemot solen och Moona € s gravitation pull förväntas vara maximal, meditation förespråkare tror förmågan att överskrida vardags medvetande och gå samman med högre tänkande blir lättare och mycket mer potent.

Bruket av fullmåne meditation innebär att vara tyst och suspendera kontrollerad tanken för att komma åt en ström av medvetande och ett öppet sinne; Det innebär också att suspendera negativ känsla till förmån för lugn. Arrangera kroppen i en stilla, avslappnad position i en stol eller på golvet är oftast mest effektiva; golv positioner innefattar knästående ställning med huvudet böjt eller en sittande lotusställning, med benen i kors och palm öppna mot himlen. Vissa människor föredrar att sitta utomhus i fullständig vy av fullmånen; andra sitta inomhus nära ett fönster genom vilket de kan se månen. Ofta musik spelas eller skapas spontant med trummor eller andra instrument. Man kan också sjunga eller träna rytmisk andning.

Effekter av fullmåne meditation inkluderar större andlig energi, ökad känsla, återupplivande av minnen och mottagandet av lycka eller välsignelse för projekt riktade under meditation, särskilt projekt med att tjäna andra. Vissa människor tror att kanalen till universum öppnas bredare under fullmåne meditation, tillåter människor att känna en större kärlek från universum eller Gud, som de kan dela med världen. Allt detta skapar en större möjlighet att få ett andligt uppvaknande, ta emot uppenbarelser om oneâ € s liv, och för att göra personlighets skift, enligt utövarna. Andliga rådgivare uppmuntrar ofta de som donâ € t meditera regelbundet för att ta chansen att meditera under en fullmåne för att lugna plötslig ångest och depression eftersom fullmånen förknippas ofta med turbulenta och fanatiska anfall av känslor.

Meditera under fullmånen är en praxis i samband med österländsk religion och är särskilt omfamnade i buddhismen. Buddister och hinduer tror att blocke chakran eller energi kraftfält, kan godkännas av den gudomliga kärleken som tas emot under fullmåne meditation, återställa vitalitet och hälsa. Nya Age rörelser och Wiccan religioner införliva fullmåne meditation, tro det möjligt för människor att klättra utanför deras djuriska instinkter och beteenden.

Utövare tror att det finns sju typer av energi än kan stärkas under en fullmåne meditation. Personlig vilja, det högre sinnet, kärlek och harmoni är de fyra första energier. Lägre resonemang, hängivenhet, och förmågan att organisera eller är chef är de återstående energier. Forskare dock motverka att medan månen har en något större dragningskraft under en fullmåne, påverkar inte det känslor och beteende av människor.

  • Wiccan religioner tror att fullmåne meditation kan vara transcenden.
  • En fullmåne.