Hur får man att Long-Legs Look

January 12

Skulle inte vi alla älskar att ha långa och sexiga ben? Men de flesta av oss inte har modell långa ben och är egentligen bara genomsnittliga när det kommer till höjd. Med genomsnittliga ben hur kan vi få att långa ben ser vi vill? Verkligen allt du behöver göra är att skapa en optisk illusion med dina kläder för att förlänga benen och även göra själv ser längre.

Något att tänka på när du handlar för kläder är att leta efter kläder som har vertikala linjer på dem; som kommer att lyckas förlänga benen att du ser lite längre. Kostymer med pinstripes eller ens bara en blus med vertikal rörledning eller pinstripes fungerar bra för att göra dina ben verkar längre. Omvänt undvika kläder med horisontella linjer; du vill att människors ögon för att gå upp och ner i stället fram och tillbaka. Den bästa sortens linjen för att skapa när det handlar benen är en asymmetrisk linje. Detta kommer att göra underverk för dig när du försöker göra dina ben ser längre.

Bära längre byxor är också ett bra sätt att göra dina ben ser längre. Bär inte byxor som inte passar utan snarare bär smickrande byxor som visuellt avlånga benen; boot cut byxor är bra för detta, särskilt om du bär dem med en hög klack. Dina ben kommer absolut "växa"! En av de saker att komma ihåg med kortare ben är inte nödvändigtvis behöver du göra dina ben ser längre, utan snarare inte framhäva dina redan kortare ben. Bär inte kjolar med en andra fåll, byxor som är tight i toppen (som bara kommer att dra uppmärksamhet till där benet börjar, med betoning på dess korta), och hålla en bra linje av färg flyter (raden av färg kommer förlänga ditt kropp).

Något annat som går in i detta längre ben utseende är hur du bär dig själv. Om du har bra hållning och bär dig med förtroende benen kanske inte nödvändigtvis verkar längre, men det kommer att lyckas ta bort fokus från bristen på längden i benen. En sak om benen är att det är svårt att verkligen förändra dem, men du kan bli skickliga på att skapa optiska illusioner! Framträdanden och poise är nycklarna till att göra dina ben längre och ta fokus från den korta benen.