Vad är några pedagogiska webbplatser för barn?

October 5

Föräldrar som söker efter gratis, pedagogiska webbplatser för barn kan hitta bra webbplatser som lär barn akademiska färdigheter som läsning, matematik, naturvetenskap och samhällskunskap. Dessa pedagogiska webbplatser för barn är interaktiva, färgstarka, och uppmuntra barnen att lära sig på ett roligt, informell miljö. Många människor är omedvetna om dessa gratis online resurser, så det är bra att göra lite undersökande för att avgöra vilka platser som är bäst för varje specifik barn.

En webbplats gynnas av föräldrar och lärare är Starfall.com webbplats. Denna pedagogiska plats för barn har en mängd aktiviteter som lär eleverna viktiga begrepp läsning. Från att lära brev låter för läsning noveller, här webbplatsen hjälper barnen i årskurs Pre-K genom andra klass. Barnen kan välja från en mängd olika interaktiva spel som har ljusa färger, musik och ljudeffekter.

Kidsknowit.com är en annan interaktiv webbplats för barn. Sajten har en mängd olika länkar på ämnen som djur, astronomi, humanbiologi, dinosaurier, historia, stavning, språk konst och mycket mer. Platsens djuravdelning låter barnen ta en virtuell resa till djurparken för att lära sig om djur och deras livsmiljöer. Barn som tycker om att lära om rymden kan klicka på astronomi delen av webbplatsen som tillåter barnen att ta en interaktiv resa genom universum. Från gratis pedagogiska filmer till spel och allt däremellan, kan barnen lära sig en mängd olika ämnen genom att besöka Kidsknowit.com.

Funbrain.com är en populär pedagogisk webbplats för barn som har matte och läsning spel. Barnen kan spela spel som Math Baseball och Math bilspel för att lära matematik koncept. Grammatik Gorillor lär barnen engelsk grammatik. De kan arbeta på sin läsförmåga genom att läsa webb böcker och serier som den bästsäljande Diary of a Wimpy Kid. Av de många pedagogiska webbplatser för barn, är Funbrain.com en av de mest omfattande.

PBS för barn ger en pedagogisk hemsida PBSkids.org. Barn leker spel med tecken från kanalens TV-program. Alla spel är pedagogiska och har aktiviteter som främjar matte, läsning, och mer. Spelen är utformade för olika åldersnivåer och låta barnen lära sig i en vänlig webbmiljö.

Dessa är bara en handfull av pedagogiska webbplatser för barn som föräldrar kan använda för att hjälpa sina barn att lyckas i skolan bara genom att spendera tid med att spela några pedagogiska spel. De pedagogiska webbplatser för barnen att barnen för att stärka kompetensen i matematik, läsning, vetenskap, samhällskunskap, och mer. Färgglada, interaktiva funktioner ger barnen en praktisk sätt att lära sig mer om olika akademiska ämnen. Spendera bara några minuter om dagen med dessa spel kan hjälpa en del barn att förbättra sina resultat i klassrummet.

  • Föräldrar kan hitta gratis pedagogiska webbplatser som lär barnen färdigheter, bland annat läsning.
  • En virtuell resa till djurparken genom webbkameror kan ge djurutbildningsmöjligheter.