Få din Småbarn att utöva Utomhus

December 15

Att få ditt barn utomhus utöva är som att få en fågel att flyga - det är bara så naturligt att många barn inte skulle drömma om att inte göra det. Tänk till exempel, följande utomhusspel barn är motiverade att spela (och märker att de alla kan räknas som "träning" eftersom de bygga starkare, smidigare organ):

  • Spelar fotboll, Wiffle boll, och kickball
  • Klättra i träd, apa barer och klätterställningar
  • Hoppa rep
  • Spela hoppa hage
  • Ridning en trehjuling
  • Med äventyret promenader i skogen (även känd som vandring och snöskor)

Ändå ett litet barn som används för att tillbringa större delen av dagen tittar på TV kan tycka utomhus är ett främmande land, där hon inte vågar satsning. Det är upp till dig att ändra på det tänkesätt, visar ditt barn hur mycket roligare att spela är än tittar Nickelodeon.

Ta dina barn tillsammans när du tränar

Om du tar ditt barn med när du tränar kan du känna som om din träning kommer att drabbas, men om du lämnar henne hemma, du saknar en fantastisk möjlighet att få henne hooked på livslångt kondition. Vad är en lämplig förälder göra?

Ta henne tillsammans. Även om du kan välja att komplettera med en extra träningspass på dina egna ett par dagar i veckan, kan du "träna" med ditt barn och ändå hålla sig till dina träningsmål. Du måste bara ändra din attityd om vad som definierar "träning." Om du är en löpare, vad om att spela 20 minuter av tagg istället där du gör de flesta av de som kör runt och tar långa slingor runt din gård? Om du gillar att gå, hur är omväxlande tio minuter av makt gå med ditt barn i kör barnvagn med fem minuters promenader hand i hand med ditt barn, och upprepa detta tre eller fyra gånger? Om du normalt gör aerobics, vad om att sätta på dansmusik och skära en matta med ditt barn?

Med barn, fokusera på rolig övning

Ditt uppdrag, om du väljer att acceptera det, är att hjälpa ditt barn bestämma hur hon definierar "roligt", och fortsätt därefter. Bli inte alltför bundet i motion som du kan definiera det - ingen toddler någonsin behöver träna på en elliptisk tränare eller löpband. Men hoppa, vandring, dansa, spela poolspel, öva gymnastik, spela fotboll, och gör en mängd andra aktiviteter hålla barnen i rörelse.

När det ser ut som motion, luktar motion, och smakar som motion, är det förmodligen träna. Du kommer inte lura ditt barn genom att ta en inneboende tråkig aktivitet - säger, som körs på ett löpband eller simning varv - och ompackning det genom att kalla det ett spel. Poängen är att faktiskt spela ett spel (fotboll, säg, eller hajar-och-elritsa) med ditt barn och avstå vuxna idéer om träning. Du kan njuta av power walking, men ditt barn förmodligen inte; istället kan du både bygga upp styrka och bli piggare genom att spela en omgång anka, anka, gås med dig och grann barnen.

Fokus på skoj, och du och ditt barn kommer både få en bra träning i processen. Oroa dig inte för teknik eller takt; istället, bara hålla sig i rörelse och ha roligt. Om ditt barn däck efter 10 eller 15 minuter, det är okej; du och ditt barn kanske kan få i tre 15-minuters, ingen tryck spel-spelsessioner varje dag, och det är en imponerande mängd motion för er båda.