Vad är en trädgård sallad?

November 18

En trädgård sallad, som ibland kallas en kastade sallad, är primärt en blandning av råa grönsaker. Två icke-vegetabiliska ingredienser som kan eller inte kan ingå, är krutonger och dressing. Skålen serveras kall och oftast ätit innan en huvudrätt. I vissa fall kan det ätas i stället för en entree.

Tillgången på grönsaker kan variera från en region till en annan. Detta innebär att innehållet i denna typ av sallad kan variera. En trädgård sallad brukar betraktas som en grundläggande sallad, vilket innebär att den inte innehåller exotiska ingredienser och består i allmänhet av lätt att få låga kostnadsposter.

Basen, eller bulk, av trädgården sallad är sallat. Den mest populära sorten för denna maträtt tenderar att vara isbergssallad. Det finns vissa människor som ersätta andra poster såsom blandade greener. Det är vanligt att hitta denna variation i finare matställen.

Morötter tillsättes normalt till basen. Dessa kan strimlad, skivade runda, eller skär i match pinnar. Tomater är en annan vanlig post som kan presenteras på flera sätt. Stora tomater kan skivas, skuren i kilar eller tärnad. Vissa individer föredrar att använda körsbärstomater som kan delges hel eller halveras.

Gurkor allmänhet skivas och ingår. Det är också troligt att salladen kommer att omfatta lök. Det finns en bred variation av lök och den typ som används kan variera mycket. Dessa fem ingredienser komponera oftast den grundläggande trädgård sallad. Det är viktigt att notera dock att andra grönsaker kan läggas till, särskilt i exklusiva restauranger eller på platser där det finns ett brett utbud av färska grönsaker. I dessa fall kan föremål såsom paprika och svamp inkluderas.

En trädgård sallad är ibland till som en kastade sallad eftersom, i många fall, är ingredienserna placeras i en stor skål. Därefter är de skakas eller på annat sätt kastas så att grönsakerna blandas ihop, men detta är inte alltid fallet. Vissa människor lager grönsakerna, speciellt när trädgårds sallader görs individuellt.

Även om en trädgård sallad kastas, om krutonger och dressing tillämpas under den processen eller efter tenderar att variera. Det är vanligast för varje individ att tillämpa salladsdressing till sin egen sallad, om de vill det. För bästa resultat bör alla ingredienser i en trädgård sallad vara så färsk som möjligt och skålen ska serveras kall. Vissa människor ens fungera trädgårds sallader på kylda tallrikar.

  • Greens för användning i en trädgård sallad.
  • En trädgård sallad.
  • Tunt skivad lök är en typisk ingrediens i en trädgård sallad.
  • Frisee, som ofta ingår i trädgård sallader.
  • En trädgård sallad kan presentera en mängd olika salladsdressing.
  • Krutonger är ett populärt komplement till trädgård sallad.