Råd till Planera en budget med Quicken 2012

November 30

En budget är en lista över de sätt du tjänar och spenderar dina pengar. Om du skapar en bra, fungerande kategorilistan med Quicken 2012, du är halvvägs till en bra, solid budget. (I själva verket är den enda steg till vänster för att ange hur mycket du tjänar i varje inkomstkategori och hur mycket du spenderar i varje kostnadskategori.)

Du kan göra fyra saker att göra din budget mer sannolikt att arbetet:

 • Planera dina inkomster och utgifter som en familj.

  Med denna typ av planering, två huvuden är alltid bättre än en. Vad mer behöver en familjs budget att återspegla prioriteringarna och känslor av alla som har att leva inom planen.

  Använd inte en budget som ett sätt att minimera vad din make spenderar på kläder eller på långdistanstelefonkostnader pratar med släktingar i det gamla landet. Du måste lösa frågor om dina kläder och långväga avgifter innan du slutför din budget.

 • Inkludera lite kudde i din plan.

  Med andra ord, inte budget att spendera varenda dollar. Om du planerar från början att spendera varje dollar du gör, du säkert måste kämpa mor till alla finansiella strider: betala för oväntade utgifter när man inte har några pengar.
 • Regelbundet jämföra din faktiska inkomster och uygifter till din planerade intäkter och uygifter.

  Denna del av din plan är förmodligen den viktigaste och även den del som Quicken hjälper dig med det mesta. Så länge du använder Quicken för att spela in vad du får och spendera, kan du skriva ut rapporter som visar vad du planerat och vad som faktiskt inträffat.
 • Gör justeringar som behövs.
 • När du har problem med din budget - och du kommer - du vet att din plan inte fungerar. Du kan sedan göra justeringar, till exempel genom att spendera lite mindre kalla det gamla landet.