Vad är en batteridriven Drill?

July 22

En borr är ett mycket användbart verktyg att, vid användning av lämplig bit, kan användas för att borra hål i trä, metall, betong och en mängd andra material och ytor. En batteriborr bygger på ett batteri, oftast fäst vid botten av borr, för att ge strömkällan. Batteripaket kommer i olika storlekar och former och med tillbörlig omsorg kan pågå i flera år.

Även användbart, har en sladd borrmaskin sina brister, särskilt när man arbetar utanför eftersom långa förlängningssladdar måste knyta borren till en elektrisk behållare. Med tillkomsten av batteriborr, har hantverkare och helghobby både hittat arbeta med borrar mindre begränsande. En batteriborr, även känd som en skruvdragare, låter arbetarna möjlighet att röra sig fritt omkring en arbetsplats utan att behöva dra förlängningssladdar bakom dem. Batteri borrar finns även i tunga storlekar (hammarborr) som gör det möjligt för operatören att utföra svåra borrjobb som en mindre batteriborr inte skulle vara tillräckligt kraftfull för att utföra.

Nya batteri borrar brukar komma med två batterier. Således medan ett batteri används för att driva borren, återstående batteritid kan kopplas in i en laddare för att säkerställa att det är fulladdat och klart för användning. Sladdlösa borr batterier erbjuds i olika spänningar vanligtvis sträcker från 12 till 24 volt. De högre spänning borrmaskiner har oftast mer makt, men de kostar också mer. Användningen av batteridrivna verktyg av alla slag är nu gynnas av hantverkare. På en typisk arbetsplats, kan du hitta batteridrivna borrmaskiner, cirkelsågar, skruvdragare, sticksågar och ömsesidiga sågar, för att nämna några.

Gips installatörer tillhör en grupp byggnadsarbetare som vanligtvis föredrar batteri borrar över plug-in-modeller. Drywallers kan ställa in hastigheten kontrollen av borren för att göra det möjligt att köra skruvarna i och säkra Gips produkter till antingen trä eller metall dubbar i nya byggprojekt.

Sladdlösa borrmaskiner kan användas med en mängd olika borrkronor som varierar från de vanligaste, eller twist bitar, för att Forstner bitar och hålsågar.

Några av de mest populära tillverkarna av batteri borrar inkluderar Makita, DeWalt, Bosch, Hilti, och Craftsman; de alla erbjuder borrar som passar behoven i helgen krigare och handlar med proffs.

  • Sladdlösa borrmaskiner kan användas med en mängd olika bitar.
  • Batteridrivna borrar kan användas för att driva skruvarna i väggen och andra saker.