Sälja på eBay med PayPal

July 23

PayPal låter eBay köpare att säkert klicka och betala med kreditkort, direktöverföring, eller e-check direkt från eBay (eller tusentals andra nätbutiker) efter att de har vunnit en auktion eller gjort ett köp. PayPal integrerar lämpligen i all eBay transaktioner och har en strömlinjeformad kassan på andra webbplatser. Om din auktion använder Köp det nu har eller är en fast pris notering kan du kräva köpare att betala för sina inköp direkt med PayPal betalningar.

När du går till PayPal.com för första gången, kommer du landar på konsument målsidan.

Sälja på eBay med PayPal

När du har registrerat dig för ett företagskonto, kommer du landar på affärscentrum.

Sälja på eBay med PayPal

Att acceptera kreditkortsbetalningar, måste du ha en Premier eller företagskonto. Köpare kan gå när de vinner sin första auktion och vill betala med PayPal, eller de kan gå till PayPals webbplats och registrera dig. Berättelsen är något annorlunda för säljaren. Du måste ställa in ditt PayPal-konto innan du väljer att acceptera det i dina auktioner eller försäljning.

Här finns mer än några uppgifter om PayPal-konton:

 • Auktions betalningar sätts in på ditt PayPal-konto. Välj ett av flera sätt att få dina pengar:
  • Har pengarna överförs direkt till ditt registrerade konto kontroll.
  • Ta emot betalning med check (PayPal avgifter $ 1.50 för kontrollen).
  • Behålla pengarna på ditt PayPal-konto för att göra betalningar till andra säljare.
  • Dra ut pengar från en bankomat med ett PayPal betalkort. Om du registrerar dig i PayPal Preferred Rewards får du tillbaka 1 procent av de pengar som spenderas på inköp.
 • PayPal bedömer ditt konto $ 20 för varje återbetalning. Avgiften frångås om du har uppfyllt kraven i politiken PayPal Säljaren skydd. För att ange om du vill acceptera en betalning med kreditkort från en köpare utan en bekräftad adress, logga in, gå till ditt konto och klicka på fliken Profil. Nästa, bläddra ner Säljer Inställningar och klicka Betalning Mottagningsinställningar. Om du accepterar betalning från en nonconfirmed adress, kommer denna transaktion inte att omfattas av policyn PayPal Säljaren skydd.
 • Policyn PayPal Säljaren Protection skyddar dig för hela beloppet av de stödberättigande betalning, obehörig kortanvändning, och icke-sändningar. För att kvalificera sig för detta skydd, måste du göra följande:
  • Vara en verifierad medlem av PayPal med en Premier eller företagskonto: Tillåt PayPal för att bekräfta med din bank att ditt lönekonto och adress är ditt eget.
  • Ship bara en bekräftad adress: PayPal bekräftar att köparens leveransadress sammanfaller med adressen som kredit företaget skickar månatliga räkningar. Bedrägliga shoppare ber dig ofta att leverera till en annan adress - gör det inte.
  • Håll bevis på sjöfarten som kan spåras på nätet: Här är där de leveransbekräftelse saker komma till hands. För transaktioner som är större än $ 250, måste du få ett signerat leveransbevis från avsändaren.
  • Ship materiella varor: PayPal omfattar inte varor som överförs elektroniskt.
  • Acceptera bara enstaka betalningar från ett enda konto: Låt inte en köpare försöka betala delar av inköp från olika e-postadresser. Någon som försöker betala med flera konton kan försöka lura dig.

Övriga krav ändras från gång till gång. Kontrollera PayPals hjälpområde för uppdateringar. Men vet att om en transaktion är berättigad, kommer Säljaren Protection Policy Stödberättigande visas på individuella transaktions sidan Information.

Säljarens avgift nivåer för alla konton (inklusive Business och Premier) justeras i enlighet med den tidigare månadens transaktionsvolym.

PayPal Domestic (US) Transaktionsavgifter från Sales Tier
Månads Sales Avgift
$ 0 till $ 3,000.00 2,9% plus $ 0,30 USD
$ 3,000.01 till $ 10,000.00 2,5% plus $ 0,30 USD
$ 10,000.01 till $ 100,000.00 2,2% plus $ 0,30 USD
$ 100,000.01 och över 1,9% plus $ 0,30 USD