Hur gör jag Star Gaze?

October 11

Stjärn blickar är en aktivitet som många människor kommer ihåg från barndomen. På en klar sommarnatt, tittar upp på stjärnorna och försöker identifiera de konstellationer lärt sig om i vetenskap klass, eller bara ute efter former i allmänhet, var ett bra sätt att avsluta dagen. Lyckligtvis behöver man inte vara ett barn till stjärna blick. Om du vill återta det roliga i denna verksamhet, här är vad du behöver göra.

En av de bästa sakerna med att stirra på stjärnorna är det finns inget behov av hög motordriven utrustning. För tillfällig blickar, är allt som krävs är att identifiera några stjärna blickar platser där det finns en tydlig och ohindrad utsikt över natthimlen. Den plats kan vara en glänta på toppen av en kulle, taket på en hög byggnad, eller en strandsträcka längs en ocean. Så länge alla omgivande ljus i området inte stör förmågan att se stjärnorna tydligt, är det möjligt att stjärnan blick i timmar.

Att ha en bekväm lounge eller stol kommer också att göra det lättare att stjärnan blick. Lösa in en position som gör det möjligt att titta uppåt utan att placera påfrestning på musklerna i nacken kommer att lägga till i åtnjutande avsevärt. Tänk dig själv fast i bakgården i din favorit schäslong, med baksidan lutad i perfekt vinkel. I det läget kan du njuta av skönheten och undrar om de börjar i timmar i sträck.

För människor som vill komma lite närmare, är det möjligt att använda stjärnan blickar kikare. De kikare kan du fokusera på en del av himlen som håller särskilt intresse och analysera det mer i detalj. Människor som tycker lokaliserings konstellationer kommer förmodligen hitta med hjälp av utrustning av denna typ kommer att förhöja upplevelsen av stirrar in himlen.

Såvida du inte är en professionell astronom, är chansen att du aldrig har använt något starkare än kikare till stjärna blick. Däremot kan du och din familj njuta av ett besök på en lokal planetarium. Faciliteter av denna typ har vanligtvis observationsområden som är utrustade med utrustning som används av proffs. Även under dagen, är det möjligt att inbördes genom kraftfulla teleskop och njuta av skönheten i stjärnorna. I vissa samhällen, planetarier erbjuder kortfristiga verkstäder som introducerar barn och tonåringar att det roliga med stjärnan blickar, och låta dem chansen att uppleva sina första omgångarna av övervakade start blickar. Ofta verkstäderna är tillgängliga utan kostnad eller en mycket nominell avgift.

Till stjärna blick är att behålla oneâ € s känsla av vördnad för naturen och universum. När människor engagera sig i verksamheten för att titta på stjärnorna, är det ibland lättare att sätta lifeâ € s små problem i perspektiv. Du kan även hitta att kliva bort från dagliga bekymmer gör det möjligt att ta itu med dem på nytt med en ny syn. Oavsett din ålder, kön eller plats, tar sig tid till stjärna blicken och njuta av varje minut av aktiviteten.

  • Star kartor brukar införlivas fantasifulla skildringar av stjärnbilderna innan den moderna eran.