Kan jag använda Blue Cohosh att inducera Labor?

October 8

Många kvinnor som följer homeopatiska medicinska metoder rekommenderar blå Cohosh att inducera arbetskraft, vilket gör det till en gemensam ört för dem som arbetar som barnmorskor. Även om det inte är vetenskapligt testad eller godkänd, tror att inducera arbetskraft och även göra förlossningen lättare. Liksom många örter, bör sjukvårdspersonal rådfrågas innan du använder blå Cohosh, särskilt eftersom det kan leda till andra hälsoproblem.

Blå cohosh, även kallad blå ginseng, blåbär rot, bok droppar, och gult ginseng, är en växt som används i örtmedicin. Det är oftast tas som en kapsel eller bryggt som te. Många tror att om man tar det kommer att orsaka sammandragningar i livmodern som leder till arbete. Vissa homeopatiska utövare rekommendera det under de sista två veckorna av graviditeten för att stärka livmodern, även om många medicinska leverantörer avskräcka denna praxis. Bland dess många biverkningar, kan barnet födas för tidigt.

De kemiska egenskaperna hos örten är vad orsakar blå Cohosh att inducera arbetskraft. Specifikt caulosaponin och oxytocin-liknande kemikalie både orsaka livmodern att dra ihop sig. Om det tas före slutet av graviditeten, kan det leda till att barnet ska födas för tidigt, vilket kan leda till många hälsoproblem. Många kvinnor väntar tills förfallodagen är förbi, då de börjar dricka te gjort av blå Cohosh. På den tiden, många utövare tror att det inte kommer att skada modern eller barnet.

Använda blå Cohosh att starta arbetskraft är ganska vanligt, men det är också för att behandla andra medicinska åkommor också. Till exempel, vissa utövare tror att det kommer att behandla epilepsi, reumatism symtom, halsinfektioner och milda virussjukdomar. Andra tror också att det kommer att orsaka en kvinna att starta blodflödet i samband med hennes menstruationscykel och minska vätskeansamling.

Det finns vissa försiktighetsåtgärder som gravida kvinnor bör vidta när du använder blå Cohosh. Det är viktigt att se till att barnet inte kommer att födas för tidigt, vilket leder till andnings, utvecklings och andra krämpor. Dessutom bör kvinnor som har njurproblem eller hjärtsjukdom Använd inte produkter som innehåller denna ört. Dessutom, om en kvinna har varit varnade av läkare eller sjuksköterska för att begränsa hennes intag av östrogen, hon bör inte använda blå Cohosh. Den har några egenskaper som efterliknar de som finns i östrogen, vilket gör det farligt för kvinnor med vissa cancerformer och andra sjukdomar.

  • Många kvinnor som följer homeopatiska medicinska metoder rekommenderar blå Cohosh att inducera arbetskraft.
  • Blå Cohosh har använts för att starta arbete, liksom behandla epilepsi och milda virussjukdomar.
  • Blå Cohosh tros göra förlossningen lättare.