Hur skapar jag en Duck Blind?

October 20

En blind är en form av skydd som byggdes av jägare för att dölja sig från elementen medan jakt. Det används också för att skydda jägaren från att bli sedd av djur, vilket gör det lättare att få ett bra skott vid jakt. Jakt persienner kan göras med naturliga material direkt från skogen eller med syntetiskt material köpt i en butik. Persienner kan också köpas från jakt kataloger.

En anka blinda används främst för att hålla jägaren utom synhåll. Ankor har mycket god syn och kan plocka upp på något onaturligt ser eller utöver det vanliga. Om de upptäcker något onaturligt, kommer de att lämna omedelbart området.

En anka blinda kan vara så enkelt som en jägare klädd i kamouflageläggning i mycket högt gräs med en ankdamm. Ibland jägare kommer att måla sina hagelgevär i en kamouflagemönster och ligga på rygg i det höga gräset när du använder en anka samtal för att locka anka i inom skjutbanan. Denna speciella sätt att jakten inte skyddar jägaren från vädret.

Det finns många olika material som kan användas för att göra en anka blind. Olika material inkluderar ply board, kvistar, loggar, plast, tenn eller skivor av metall. Den kraftigare blinda är desto längre kommer att pågå. De flesta av anka blinda kan monteras hemma och tagit i större bitar till jakt plats där den kan vara klar.

Höjden på jägaren och hur många människor kommer att jaga från anka blinda är två saker som bör tas i beaktande när man bygger blinda. Det bör vara tillräckligt stor för att flytta runt i tysthet och bekvämt. Det bör också vara robust nog för att skydda mot vind, regn och andra element.

Efter att räkna ut storleken på anka blinda som behövs, behöver en stabil ram som ska byggas. När ramen har monterats, då skivor av plywood eller metall kan skruvas på ramen för att skapa väggar och tak. Öppningar måste vara kvar i sidorna av blinda för en jägare att kunna se och skjuta ankan.

En ledad flik kan skapas för att täcka öppningarna eller de kan lämnas öppen med ett tygstycke hängde över toppen. När väggar och tak har lagts till i ramen och öppningarna har täckts, kan de blinda målas med naturliga färger som smälter in i omgivningen. En kamouflagenät kan köpas och placeras över toppen av blinda för att dölja det längre. Naturliga material såsom högt gräs och ogräs kan knytas till ytterväggarna så att det ser mer naturligt.

Att sätta ett golv i anka blind är upp till jägaren och nivån av komfort som han vill uppnå. När persiennen är på plats, kan fler saker läggas till för bekvämlighet. Om en jägare kommer att tillbringa hela dagen i en anka blind, kan han lägga till så många objekt som han vill eller hålla det så primitivt som han vill så han verkligen kan njuta av hans jaktupplevelse.

  • En anka blinda används för att locka änder i en skjutbana.
  • En anka blinda kan vara så enkelt som en jägare i kamouflagemiljöprövningens ut en ankdamm.
  • Plåt kan användas för att göra en kraftigare anka blind.