Lägga Vissa klockor och visselpipor till din eBay Listing

September 6

Eventuella extrafunktioner som du lägger till i din eBay listor har några hotande fallgropar. Den första är att ju mer komplexitet du införa i dina uppgifter, desto större potential för ett problem med sidan visas korrekt. Dessutom kan multimedia tillvägagångssätt avsevärt öka den tid det tar för din placering att ladda. Ju längre väntan, desto större är chansen att din kund kommer att tröttna på att vänta (eller blir irriterad med oönskade detaljer eller krusiduller) och gå någon annanstans för att köpa det.

Animera dina bilder

Animerade bilder kan vara iögonfallande för eBay shoppare, men (av hänsyn till din försäljning - och okej, som en offentlig tjänst) anser alla fakta om effekterna av att inkludera animering i dina uppgifter. Till exempel erbjuder shoppare ett bildspel är ett effektivt sätt att visa flera bilder av dina varor. Men använd inte den här funktionen utan att förstå att var och en av dessa flera bilder måste fortfarande laddas ner innan bildspelet kan börja. I själva verket den enda verkliga fördelen med att använda ett bildspel - kontra visar alla bilder rätt i din placering - är att minska mängden skärmutrymme som tas upp av bilderna.

Det är klokt att närma sig användningen av animation med viss bävan. Förutom det uppenbara potentialen för irriterande din kund, det finns en liten risk att om animeringen använder hög kontrast eller blinkande bilder, kan det orsaka anfall hos användare som har ljuskänsliga epilepsi. Om du väljer att använda animation, vara säker på att utseendet är slät - inte flimrar - och att bilderna förändras i långsam hastighet.

Spela lite musik

Ibland ger ett ljudklipp för din kund kan hjälpa övertyga dem att köpa dina varor - särskilt om du säljer (säg) speldosor, CD-skivor, eller dockor som sjunger. Någon av dessa objekt gör goda kandidater för att tillhandahålla små ljudfiler (inspelade från posten själv) i din placering - men se till att kunden har möjlighet att lyssna på dem eller inte.

Inkluderar inte ett kontinuerligt looping inspelning av din favoritlåt som bakgrundsmusik för dina uppgifter. En annan olämpligt användning av ljud, inklusive en låt som är relaterat på något sätt till dina varor. Ärligt talat, kommer en medryckande patriotisk marsch inte ge ytterligare information om de politiska knappar som du har till salu - inte heller kommer en vaggvisa bli brännförsäljningsargument för dina handgjorda baby objekt. Kunder som får clobbered med oönskat ljud är mindre benägna att köpa.

När du vill inkludera en lämplig ljudfil i din lista - som ska spelas på begäran - Använd följande HTML-kommando:

<a href="http://www.yourisp.com/youraudiofile.wav"> Klicka här </a> att lyssna på musik!

Japp, det är bara ett ankare länk till en extern fil plats - där du laddade upp ljudfilen. Du kan sätta denna länk någonstans du vill i din beskrivning.

Berätta din historia med tal

Även en högdragna tal kan vara så irriterande som oönskad musik, kanske du vill inkludera en kort ljud bett att betona en viss funktion i din placering, en särskild försäljning, eller dina villkor. Undvik även ett budskap som upprepas om och om igen; Enbart detta kan göra en annars-acceptabel inspelning i en olägenhet som driver din kund ut genom dörren!

Om du använder en produkt som erbjuder datorgenererad tal, se till att lyssna på inspelningen innan du inkludera det i din placering att mäta uttal och ljudkvalitet.

All information som presenteras för kunden som en ljudfil måste också ingå i din lista texten eftersom vissa shoppare antingen inte har högtalare eller inte rutinmässigt lämna dem påslagna.

Strömmande video till budgivaren

Strömmande video blir mer och mer "synlig" - inte så mycket i termer av visuell skärpa (även om det är oftast bra), utan snarare som en förhärskande kapacitet på webben. Nyligen NBC har börjat göra sina nattliga nyhetssändningar tillgängliga online i strömmande videoformat. Detta förmodligen betyder inte att vi alla kommer att börja titta på tv på våra datorer, men det är en indikation på hur vanligt strömmande video på Internet har blivit.

Som med ljudklipp, ger ett videoklipp för dina kunder kan ibland hjälpa övertyga dem att köpa dina varor. Om du säljer (säg) en video som du producerat själv, en robot, en docka som går och pratar - någon av dessa skulle vara kandidater för att sätta små videofiler i din placering.

Som ni kan föreställa er, ljud- och videofiler är mer än 100 gånger storleken på stillbilder. Istället för att kräva stora filer som laddas ner innan visning (eller lyssnar), streaming media teknik är den bästa lösningen. När ljud, video, eller båda strömmas, de hämtas i komprimerad form och ses som de anländer på användarens dator. Detta åstadkommes genom en spelare, som antingen är integrerad i webbläsare som används, eller ett ytterligare program som startar upp när mediet börjar ladda. De flesta datorer levereras med en eller flera mediespelare som redan är installerade. Om du väljer att använda strömmande media, en av de faktorer att tänka på är om den kan spelas av de vanligaste av de mediaspelare på dina kunders datorer.