Hur får jag välja den bästa Garbage Can?

November 5

För att välja den bästa soptunna för ditt hem måste du bestämma hur burken ska användas. Vissa soptunnorna är avsedda för köket, andra för badrummet och ytterligare andra för utsidan. Mindre, badrum stil soptunnorna ofta töms i de större köks stil burkar när de blir fulla. De större väskor från köket sedan transporteras till en extern burk tills den dagen att avfallet lastbilen plockar upp skräpet.

Den första allmänna regeln när man väljer en soptunna är att ju längre soporna kommer att lagras i burken, den kraftigare burken behöver vara. Till exempel kommer din utanför soptunna ofta håller skräp i nästan en vecka. Det kan också utsättas för stadsdel hundar och vilda djur. Det är viktigt att soptunnan som ligger utanför är robust nog att stå upp till ytterligheter i vädret och har en tättslutande lock.

Å andra sidan, burken i badrummet förmodligen doesnâ € t får mycket missbruk alls. När det börjar bli fullt, är det snabbt dumpas i en påse leds utanför eller ditt kök väskan. Det kan vara lätt och förmodligen doesnâ € t ens kräver ett lock. Ett undantag från detta skulle vara om du har små barn eller husdjur, i vilket fall du kanske vill välja ett badrum avfalls burk med lock.

Det finns en mängd val i köket soptunnorna. Vissa köks burkar är gjorda för att glida in i ett skåp. Detta är en idealisk lösning. Det ger snabb och enkel tillgång till papperskorgen utan att lämna det där familjen pet kan inspektera det. Den huvudsakliga nackdelen med dessa typer av arrangemang är att de använder vanligtvis små soppåsar.

Om du föredrar att använda tunga, vanligtvis svart, soppåsar, kanske du vill överväga en trevlig rostfri burk. Dessa soptunnor har normalt en tättslutande lock så att du donâ € t behöver oroa sig barn eller husdjur inspekterar dina sopor. De håller också en hel del skräp. Medan under disk soptunnor är trevliga, många familjer tycker att de måste byta påsen mer än en gång om dagen. En stor, rostfri kan eliminerar det problemet.

Det finns så många val i soptunnor att urvalet kan verka överväldigande. För att välja burken som fungerar bäst i din situation, noga överväga hur den ska användas. En papperskorg som måste sitta på sidan av en trafikerad gata väntar pickup borde vara mer hållbara än en på en lugn väg. Om dina sopor pickup är två gånger i veckan, kanske du bara behöver en utomhus kan, men om det bara är en gång i veckan, kan du kräva två. Inne i hemmet, oavsett om du har barn eller husdjur är en avgörande faktor i stil med papperskorg som du väljer.

  • Företag som skapar betydande sopor kan välja att investera i en container i stället för att förlita sig på burkar.
  • Vissa städer kräver soptunnor för att vara av en viss diameter, så att automatiserade sopbilar kan dumpa soporna i flaket utan att föraren behöver för att komma i fordonet.
  • Wildlife bör betraktas med att välja en utomhus soptunna.
  • Soptunnor bör vara tillräckligt stort för att rymma alla papperskorgen du kommer att producera fram burken töms.