Vad är Pall Bins?

February 20

Pall lådor är kärl tillverkade med en pall stort fotavtryck, så att de är lätta att transportera och organisera i stor skala. Ett antal företag tillverkar pallkorgar i varierande specifikationer och använder olika material, för ändamål som sträcker sig från att transportera råvaror till att stabilisera små lådor för transport. Förutom att användas för transport och lagring, pallkorgar har också några användningsområden runt huset och trädgården. Människor som söker pallkorgar kan kolla med rederier och sjöfarts leverantörer att utforska sina möjligheter.

En grundläggande transportpallen är en plan plattform, som har utformats för att en standardiserad storlek så att det är lätt att hantera och belastning. Pallar är speciellt utformade för att passa på truckar och annan utrustning som kan användas för att flytta och lyfta, och de används för att transportera föremål över hela världen. Men ibland är en platt plattform inte lämplig för ett sändnings tillämpning, i vilket fall en pall bin kan användas i stället.

Pall lådor börjar med en platt plattform som en reguljär lastpall, lägga väggar och ibland ett lock liksom. Plattformen för bin innehåller samma design som en vanlig pall så att pall bin kan lätt lyftas med rörlig utrustning, och bin är också utformad för att vara stapelbar med andra fack. Pallen kan vara gjord av plast, metall eller trä, och kan vara fast för att skydda innehållet, eller perforerat så att innehållet lätt kan ses. Pall lådor brukar också ha ett utrymme att sätta en fraktetikett med en beskrivning av innehållet, och vissa kan vara RFID aktiverat så att de kan spåras lättare.

Standardiserade storlekar finns, tillsammans med stapling väggar som kan låsas samman för att skapa en pall bin av något djup. Många pallkorgar är också hopfällbar, så att de kan förvaras platt när den inte används för att ta upp mindre utrymme. Hopfällbara lådor är också lättare att återanvända, vilket minskar avfall och driftskostnader.

Förutom att användas för transport, palllagerplatser är också användbara för lagring. Lager kan lagra objekt i pallkorgar att ge inneslutning och enkel tillgång, och de kan också användas för hem och verkstad lagring. En kreativ användning av pall bin är i trädgården, där pallkorgar kan vara idealiska för kompostering eftersom de ger inneslutning och luftning samtidigt. Trädgårdsmästare kan ibland få använda soptunnor kritiserades för destruktion eller omhändertagande gratis.

  • Pall lådor är kärl tillverkade med en pall stort fotavtryck, så att de är lätta att transportera och organisera i stor skala.