Hur kan jag bli av med telefonförsäljare?

February 14

Många människor tycker telemarketing samtal till hemmet och mobiltelefoner för att vara irriterande. Medan det inte finns någon idealisk metod för att bli av alla telemarketing samtal, finns det några vägar att gå om att minimera frekvensen och antal av dessa intrång. Här är några strategier du kan använda för att bli av telemarketing och njuta lite mer lugn och ro.

Se först till att du är registrerad på någon regering sponsrade "kallar inte" listan. USA och flera andra länder har skapat denna typ av notering. Registrera ditt hem och mobilnummer med den här listan kommer att effektivt avsluta samtal från alla företag som inte lista dig som kund, eller det är inte en välgörenhetsorganisation eller politisk organisation. Tänk på att denna åtgärd inte kommer att hindra telemarketing samtal från alla företag du för närvarande gör affärer med, eller som listar dig som kund. En nationell kallar inte listan kommer inte heller gälla för alla advokater som kallar på uppdrag av välgörenhetsorganisationer eller politiska kampanjer.

En andra metod som hjälper att bli av med telefonförsäljare som inte omfattas av den nationella inte kalla notering innebär lura telemarketing företag att tro ditt nummer är inte längre giltig. Detta åstadkoms genom att erhålla en inspelning av det lokala telefonbolaget automatiserade budskap meddelar att antalet slagna har kopplats. Var noga med att fånga de tre tonerna avges före automatiskt meddelande spelar, eftersom detta är det som identifierar en frånkopplad nummer till automatisk uppringning utrustning som används av många telemarketing företag.

Inspelning detta budskap och sätta upp det som ett meddelande på telefonsvararen kommer att uppmana många telemarketing för att ta bort ditt telefonnummer från aktiv rotation. Åtminstone för en kort tidsperiod, kommer detta att bli av telemarketing som alltid verkar kalla till olämpliga tillfällen. Se till att låta vänner och familj vet vad du gör, så de tror inte att din telefon har skurits av.

Ett tredje sätt att bli av telemarketing är att officiellt meddela dem att upphöra och avstå. Genom att använda webbsajter för att identifiera det företag som ringer, är det möjligt att ringa tillbaka till ett företag kontor nummer och be att tas bort. Du kan också få postadresser och skicka en bestyrkt brev ber att tas bort. De flesta seriösa telemarketing företag kommer att hedra dessa typer av förfrågningar.

Ett enkelt sätt är att använda sig av din nummerpresentatör funktion. När ett samtal kommer in, låt den rulla till röstbrevlådan eller telefonsvararen om du inte känner igen namnet och numret på den som ringer. Det finns en god chans att samtalet kommer från en telefonförsäljare värva för något och han eller hon kommer att hänga upp när din automatiserade välkomstmeddelande börjar spela. Om det verkligen är viktigt, kommer den som ringer lämna ett meddelande.

Chansen finns att du inte kommer att kunna bli av med telefonförsäljare i varje situation. Men genom att använda sig av flera olika metoder kan du minska antalet telemarketing samtal till ditt hem eller mobiltelefon. Som för övrigt, ignorera dem och gå vidare med att leva ditt liv.

  • De flesta telemarketing företag kommer att hedra en upphöra och desist förfrågan som skickas via certifierade post.
  • Många människor tycker telemarketing samtal till hemmet och mobiltelefoner för att vara irriterande.
  • Använda nummerpresentation är ett enkelt sätt att undvika telemarketing samtal.
  • Vissa telefonförsäljare kan vara ihållande.
  • Telefonsvarare kan vara till nytta för skärm samtal från telefonförsäljare.
  • Chansen finns att du inte kommer att kunna bli av med telefonförsäljare i varje situation.