Hur använder jag LISTERINE för tånagelsvamp?

April 30

Om du vill använda LISTERINE för tånagelsvamp, även känd som onycomycosis, bör du först placera en liten bit i en bassäng. Efter detta, blöt den drabbade spiken i lösningen i 10 till 15 minuter. Du kan blanda den med äppelcidervinäger om du vill. Det är också effektivt att ta en liten spik borstad doppat i denna vätska och skrubba området lätt innan du sätter på strumpor.

Med ett litet badkar, lägger bara tillräckligt LISTERINE att fullt ut kunna dränka den drabbade tån. Blöt i upp till 15 minuter, och sedan torka foten väl. Du kan behöva upprepa detta steg två till tre gånger om dagen innan ser resultat. Den exakta mängden tid du kan behöva fortsätta behandlingen varierar från person till person, men kan ofta vara en period av flera veckor eller månader.

Många gånger kan äppelcidervinäger användas tillsammans med LISTERINE för tånagelsvamp. Detta beror på att ättika tros verka som en exfoliant, avlägsna den skadade vävnaden av tånagel lager för lager. Blanda en lösning som är ungefär hälften munvatten och halv ättika. Du kan sedan suga din tå i denna blandning i cirka 15 minuter. Efter detta, ta en nagelfil och lätt fila bort delar av tånagel som verkar vara peeling eller fjällning.

Förutom att blötläggning fötterna, kan du också skrubba din tånagel med en liten nagelborste. Du kan antingen använda raka munvatten eller en blandning av munvatten och äppelcidervinäger. Försök att lyfta tånagel något för att låta vätskan sippra under den vid användning av LISTERINE på detta sätt.

Du kanske också vill använda LISTERINE för tånagelsvamp genom att doppa en bomullstuss i denna produkt och sedan tillämpa den på spiken själv. Du kan också dra en bomullstuss i denna produkt, och sedan bifoga det till den drabbade tån med ett bandage eller medicinsk tejp. Detta kan vara ett bra alternativ till blötläggning tån bör du vara oförmögen att göra det.

Härdning onycomycosis kan ta vara svårt att göra, även om en behandlingsregim är strikt. Trots detta använder LISTERINE för tånagelsvamp producerar normalt resultat efter bara några användningsområden. Om du valt att använda denna munvatten för att behandla tånagelsvamp, bör du förblir flitiga i att utföra behandlingen, eftersom du kanske kan befria er från det här problemet utan att behöva ta mediciner som kan vara skadliga för din kropp.

  • Antiseptisk munvatten kan vara till hjälp vid behandling av en tånagel svampangrepp.
  • Äppelcidervinäger kan användas tillsammans med Listerine för behandling tånagelsvamp.
  • En nagelborste kan användas för att rengöra smuts och skräp från tånaglar.
  • Bomullstussar kan den läggas i Listerine.