Hur gör jag yoga för Posture?

April 24

Yoga har utövats sedan urminnes tider, och är en av de mest populära motionsformer i många delar av världen. Det har länge varit kredite av dess utövare med att förbättra deras övergripande hälsa och välbefinnande, och yogaställningar, så kallade asanas, tillsammans med andningsövningar och meditation, kan säkert bidra till att lindra stress, åstadkomma avslappning, och gör kroppen mjukare och flexibel. Oavsett din ålder eller din kondition, bör du kunna hitta hållningen utövar lämplig för dig. Det finns olika yogaställningar för nybörjare yoga, yoga för ryggvärk, yoga för nacksmärta och yoga för kroppshållning.

Vissa yoga för kroppshållning övningar är Cornelias kärlek eller Balasana, Mountain Pose eller Tadasana, Warrior Pose eller Virabhadrasana, Lizard Pose eller Utthan Pristhasana, Bridge Pose eller Setu Bandha Sarvangasana, och Cobra Pose eller Bhujangasana. Balasana finns ett sammanträde pose, Tadasana och Virabhadrasana är stående poser, och Utthan Pristhasana, Setu Bandha Sarvangasana och Bhujangasana kräver att du ligga ner. Medan du gör dessa övningar, är det nödvändigt att vara uppmärksam på hur och när du andas in och andas ut. Om du är en nybörjare, kan det vara en bra idé att arbeta med en kvalificerad yogalärare.

Du kommer att få full nytta av yoga för kroppshållning övningar om du utför dem på en daglig basis. Det kommer att bidra till att avsätta en timme per dag för hållning övningar, eller du kanske passa in tio minuters mellanrum om du har en livligare schema. Att göra yoga regelbundet kommer att gå långt i att förbättra hållning, och ha en bra hållning är viktigt för en fortsatt god hälsa. Din kropp kan ha bättre blodcirkulation, organfunktion och nerv åtgärder när din hållning är korrekt. En dålig, slouching eller krökt kroppshållning, å andra sidan, kan underminera din hälsa och leda till muskulatur och ben problem.

Yoga för kroppshållning övningar sträcka dina muskler i en stressfri sätt och därmed minska de negativa effekterna av mjölksyra uppbyggd; mjölksyra byggs upp med muskel användning och, om det ackumuleras i överskott, kan det orsaka smärtor och värk. Dessutom ökar yoga din ledrörlighet. Detta ökar din flexibilitet och kondition.

Göra yoga för hållning kommer också att hjälpa dig att förbli mer i samklang med din kropp. Du kommer att uppleva mindre trötthet och utveckla mer uthållighet. Att upprätthålla en rak hållning kan hjälpa dig att må psykiskt bättre, och med tanke på det inflytande vår psykiska hälsa har på vår fysiska, kan detta översättas till bättre folkhälsa.

  • Mountain pose är en grundläggande stående posera för kroppshållning.
  • Yoga kan hjälpa till att lindra nacksmärta.
  • Yoga kan hjälpa till att stärka och räta ryggraden.
  • Meditation under yoga kan lindra stress och hjälpa kroppens naturliga hållning.
  • Cobra pose, känd på sanskrit som Bhujangasana, kan bidra till att förbättra hållningen.
  • En kvinna gör yoga.
  • Kvinna i en full båt yogaställning.