Vad är en holländsk Braid?

November 18

En holländsk fläta, som ibland kallas en inverterad fransk fläta eller helt enkelt en inverterad fläta, är en populär flätad frisyr. Liknar en fransk fläta, den holländska fläta består av tre grupper av hår flätade samman för att skapa en enda sammanflätade stycke. Den grundläggande tekniken kan användas för att skapa ett antal olika, ofta exotiska tittar, frisyrer som kan passa alla situationer och tillfällen. En holländsk fläta kan användas på alla hår som är stark nog, tillräckligt tjock, och tillräckligt länge för att stödja en fransk fläta, och kan göras på egen hand eller som en del av en mer komplicerad frisyr.

Medan i utseende den holländska flätan kan verka liknande en fransk fläta, kommer skillnaden i hur de vänstra och högra delar av håret är sammanvävda med mittstycket. En fransk fläta väver de tre hårstrån tillsammans med sidorna över mittstycket. Den holländska fläta, dock ger sidostyckena under mellersta delen.

För att skapa en holländsk fläta, börjar en person genom att välja det område av hår som han eller hon önskar att fläta. Stylist kanske vill börja med ett ganska stort område för första gången, samtidigt som de får en känsla för hur man fläta håret. Det är också ofta rekommenderas att använda vissa utjämnings grädde på håret, men inte på hårbotten, för att kontrollera eventuella burrigt eller enstaka strån. Håret är sedan indelad i tre sektioner, en mittsektion och en sektion på både vänster och höger om den.

En fläta görs sedan genom att rätt sträng över i mittstycket, och sedan den vänstra strängen på liknande bringas under mitten. Mer hår sätts till de vänstra och högra delarna och de åter förs över under mittenstycket. Denna process upprepas tills flätan är klar. När du är klar, kan lite mer utjämnande grädde och hårspray användas för att göra den slutliga flätan verkar mer snyggt och snyggt.

Den holländska fläta kan också användas som grunden för många andra frisyrer. Rastaflätor bildas typiskt genom att skapa små rader av hår vävda i holländska flätor. Flätan kan också skapas i en cirkel runt toppen av huvudet för att skapa en ring kallas en holländsk krona fläta. Det finns många varianter och improvisationer som kan göras med hjälp av denna teknik och alla gör en holländsk fläta bör lust att experimentera och ha kul med den här stilen.

  • En holländsk fläta är också känd som en inverterad flätor eller en inverterad fransk fläta.