Vad är en Autofeed skruvmejsel?

November 16

En automatiska matningen skruvmejsel är ett elverktyg som driver skruvarna med en matare, så att användaren inte behöver fästa varje skruv till skruvmejseln själva. Denna typ av kraftutrustning replikerar design som används i traditionella spikpistoler, där spikpistol ersätter den traditionella hammare och spik förhållningssätt till ett jobb. Nya typer av Autofeed skruvmejslar föra en "mass församling" kapacitet till projekt.

Använda en automatiska matningen skruvmejsel för ett projekt kraftigt skär ner på den tid som krävs för slutförande. Dessa typer av verktyg kan vara mycket värdefullt i drywall projekt, golv projekt eller andra projekt där skruvarna används som fästelement. Detta kan hjälpa entreprenörer att få ner priserna generellt genom att arbeta mer effektivt. Att köpa dessa elverktyg kan förbättra en entreprenör slutresultat genom att skära ut kostnaden för nedlagd tid kö skruvar för skruvmejseln.

I vissa fall kan möjligheten att använda en automatiska matningen skruvmejsel tala en byggare att använda skruvar som fästen, där de annars skulle ha använt naglar. Vissa experter påpekar att i många projekt, skruvar ger effektivare infästning, hjälpa till att undvika problem med sedimentering eller knarrande över tid. För många entreprenörer, frågan om att köpa en automatiska matningen skruvmejsel vilar på andelen projekt som skulle använda skruvar, snarare än spikar, för fastsättning stora ark av plywood eller annat material.

Även Autofeed skruvmejsel modeller kan vara mycket användbar i byggnaden, vissa entreprenörer och andra påpekar några nackdelar med dessa typer av elverktyg. En av dem är att valet av skruvar kan signifikant begränsas av automatiska matningen mekanismen. I vissa av dessa modeller, är byggare begränsade till att välja specifika typer av skruvar som gjorts av företag som säljer verktyget. Ett annat problem med dessa typer av verktyg avser problem med dålig kalibrering av mataren eller felfunktioner som kärvar upp maskinen och orsaka mataren ska fungera felaktigt.

En annan fråga för Autofeed skruvdragare är vridmoment. Vridmoment är den mängd kraft som används för att driva skruvarna. Det är viktigt för byggare och DIY projektgenomförare att tänka på huruvida en skruvdragare kommer att använda överdrivet vridmoment och drivskruvar för snabbt. Även högt vridmoment är bra för vissa större kommersiella projekt, kan det vara en dålig passform för en rad mindre projekt där skruvarna måste drivas mer långsamt och försiktigt för att undvika att skada.