Vad är det bästa Home Pizza Oven?

December 20

Välja den bästa hem pizza ugnen beror till stor del på vad den specifika användarens definition av bästa är. Vissa användare kan överväga det bästa pizza ugnen för att vara den som gör pizza det snabbaste och enklaste, medan andra föredrar pizza ugnen för att laga en viss stil av pizza, med en viss smak, eller inom gränserna för vissa utrymmesbehov, till exempel på en bänkskiva. Andra kan helt enkelt kräva en stor ugn som gör det möjligt för användaren att göra flera pizzor på en gång. Därför är det första steget med att fastställa vilken pizzaugn är bäst att avgöra vad användarens specifika behov är.

Många bänkskivan versioner av pizza existerar ugnen. De är billigare av de många sorter av ugnar, och kan oftast laga en eller två pizzor i taget. De kan variera allt från $ 200 $ (USD) till $ 800 USD och är oftast drivs med el, med hjälp av värmeelement i ugnen för att laga pizza. Liksom andra typer av pizzaugnar, dessa mindre, mer kompakta bänk ugnar har oftast någon form av pizzasten inne, på vilken pizza vilar medan matlagning. En pizza sten är en rund bit keramik eller lergods som hjälper jämnt fördela värmen över hela degen att laga pizza ordentligt.

Allvarligare pizza finsmakare kanske vill överväga en tegelugn. Dessa typer av pizzaugn ta upp betydligt mer utrymme än de countertop versioner, och de är mycket dyrare och svåra att installera. De måste byggas från sten eller tegel, och i de flesta husen, kommer utrymmet vara ett problem eftersom ugnarna kan vara ganska stora. Ett sätt runt detta problem är att bygga tegel ugnen utanför huset, på en uteplats eller i en bakgård.

En tegel ugn kallas ibland en vedeldad ugn. Ugnen är gjord av sten eller tegel, och längst ned i ugnen görs som en pizza sten - keramik eller lergods. Den öppna-faced ugn är vanligen kupolformad insida, och den upphettas med användning av en trä brand. Pizzan är placerad intill elden, och värmen från branden är fördelade kring kupolen för att jämnt värma pizza. Med hjälp av en vedeldad ugn kan ge pizza en viss smak, beroende på vilken typ av trä som används, hur länge pizza tillagas, och hur nära elden det tillagas. Vissa vedeldade ugnar kommer i kit som kan monteras på hemmaplan, men de tar tid och tålamod att bygga på rätt sätt.

  • En pepperoni pizza.