Vad är Disney Pin Trading?

December 22

Även samlar stift har länge varit populära Disney souvenirer, det var inte förrän i oktober 1999 som Walt Disney Company introducerade det som nu är mycket populära fenomenet Disney stift handel.

För att delta i det roliga i handels Disney stift, behöver man bara för att ha något att handla, och för detta ändamål, gör Disney tillgängliga en praktisk startpaket, som omfattar en handels snodd och fyra stift - typiskt två "keepers" och två dubbletter . Snodden bärs runt halsen och stiften sedan fästs på snodden för visning. Det är inte nödvändigt att köpa startuppsättning, men; nyckelband och stift kan köpas individuellt.

Pins och olika utstyrsel av Disney stift hobby, såsom nyckelband, låspinne ryggar, och skyddande montrar, kan köpas på de otaliga stift kiosker och de flesta presentbutiker i Disney parker och resorts. För den allvarliga näringsidkare som vill sammanställa en särskild samling, Disney stift är också ofta tillgängliga via butiker som eBay. Dessa stift bäraren önskar behålla och inte handeln kan fästas på snodden med skruvlåsnings ryggen, som håller stiftet säkert och förhindra det från att bli oavsiktligt rubbas när hon gick genom massorna i parkerna eller blir knuffad på en attraktion. Pins för handel bäst avgörs med de ursprungliga ryggar, som lätt avlägsnas.

För att kunna handla stift, har man helt enkelt för att närma sig ett annat stift-visning gäst eller Disney Ensemblemedlem och begära en handel. En gäst kan naturligtvis nedgång, men Disney gjutna medlemmar på parkerna eller orter måste handla stiften som visas på deras officiella snodd. Faktum är att de är skyldiga att göra upp till två avslut per dag med en given gäst. Korrekt Disney pin trading etikett mandat att ingen rör någon annans stift eller snodd, och när ett utbyte är överens om, är stiften överlämnats med ryggen på. Förutom att bära pinnar på nyckelband, kan gästerna bära stift på hattar, västar, eller skärp. Medverkande Medlemmar får bära sina pinnar på en höft snodd, vilket är en kvadrat med duk klippt till ett bälte.

Under de år som gått sedan Disney stift handel infördes, har det funnits tusentals stift mönster produceras, däribland flera begränsad upplaga stift görs tillgängliga antingen ensamma eller som en set eller en del av en serie. Pins som ingår i en uppsättning bör handlas som en uppsättning.

Stiften själva kommer i många stilar, former och storlekar terar nästan alla tänkbara aspekter av Disney erfarenhet från de stora attraktionerna ganska obskyra Disney tecken till Musse Pigg med Major League Baseball team logotyper. Vissa stift har speciella designelement såsom en dingla, en fäst gummielement, rörliga bitar som glider eller snurra, eller ens blinkande lampor. Pins till minne semester är mycket populära med Disney stift handel entusiaster som tillbringar en semester i parken. Varje stift bär en back stämpel, som ger information om just stift upphovsrätt, tillverkning, och andra detaljer. Om stiftet är en begränsad upplaga, upplagan storlek och ibland ett individuellt nummer visas på baksidan. Om stiftet är en "överraskning" eller "mysterium" stift, kommer tillbaka stämpeln nämner detta också.

Visst av särskild betydelse för att nåla handlare är den eftertraktade "Fortsätter Pin Trading Tradition" stift, som inte kan köpas utan erhålls endast genom utmärkelsen. Kasta Medlem Ledare på Disneyland och Walt Disney World Resorts skänka detta stift på gäster som "visar positivt Disney Pin Trading etikett och främja Disney Pin Trading" - gör det en hörnsten för någon samling.

  • Disney stift är ofta tillgängliga via butiker som eBay.