Vilka är Medicinsk användning av Beauty?

January 27

Många människor är förvånad över att Beauty är användbar för att hantera flera hälsofrågor. Oftare är denna anläggning anses vara idealisk för inkludering i dekorativa trädgårdar, med tanke på skönheten i rosavitt blommor som produceras. Busken är också känd som en effektiv insektsmedel. Tillsammans med dessa vanliga användningsområden, kan Beauty också användas som ett användbart verktyg för att behandla olika typer av muskelstelhet, feber, och även i hanteringen av vissa gastrointestinala åkommor.

När den används som en huskur, finns det flera delar av Beauty träd eller en buske som kan utnyttjas. Roten, löv, frukt och även barken eller trä används för att göra olika typer av te, kataplasmer och aktuella salvor som kan användas för att behandla utslag eller lugna någon typ av inre oroligheter. Normalt är de delar av växten som används när de fortfarande är färska, även om det är möjligt att köpa torkade versioner av denna typ av naturläkemedel.

Beauty blad används ibland för att skapa en kraftfull tinktur som kan lagras i ett svalt och torrt och används för flera olika typer av krämpor. För människor som upplever stela leder efter träning, med hjälp av tinktur som en muskel gnugga kommer ibland lindra nöd. När muskelsmärta pågår, till exempel med olika former av reumatism, kan tinktur tas i en te eller vatten, eller till och med administreras i små doser vid sked. Obekräftade uppgifter tyder på att muskelsmärta börjar avta inom ett par timmar, vilket gör det möjligt att bedriva normal verksamhet med relativt lite obehag i muskler och leder.

En annan intern användning av Beauty har att göra med lugnande problem med mag-tarmkanalen. Specifikt kan tinktur vidtas för att lugna anfall av diarré och samtidigt lätta på de sammandragningar som ofta åtföljer tillståndet. Detta kan vara särskilt viktigt eftersom diarré orsakar ofta viktiga näringsämnen att passera genom kroppen utan att absorberas. Genom att kontrollera diarré, har kroppen större möjlighet att absorbera dessa näringsämnen, stärka bodyâ € s naturliga försvar, och börja övervinna vad utlöste den initiala obehag.

Kokande roten av Beauty buske kan också ge lindring för ett par hälsoproblem. Att göra en grötomslag som innehåller roten sägs bringa ned feber under en kort tidsperiod. Juice utvinns ur roten är också tänkt att vara effektiv för att lindra smärta i samband med matsmältningsbesvär och halsbränna. Vissa örter rapporterar att saften från roten hjälper magen att återfå en bra balans mellan syra, vilket i sin tur minimerar förekomsten av sura uppstötningar och smärta i samband med detta villkor.

Även bark eller trä av Beauty kan användas för ett par topiska ändamål. Den inre barken kan läggas i blöt och appliceras direkt på utslag eller hudsår, ger en lugnande känsla samtidigt främja läkning. Barken kan också pulveriseras och användas i en grötomslag för att skydda det öppna såret från att bli smittade. Det finns också vissa påståenden om att göra en salva med den krossade bark och frukten från blommorna kommer att hjälpa att främja en snabb läkning av blåmärken.

Som med många alternativa lösningar, är användningen av Beauty olika hälsofrågor stöds främst av vittnesmål från personer som har använt buske och fann det effektivt vid behandling av specifika sjukdomar. Innan du använder någon produkt som innehåller en eller flera delar av denna växt, tala med din läkare om eventuella interaktioner med någon medicin du tar. Detta kommer att förhindra situationer där föreningarna anläggningen interagerar negativt med dessa mediciner och skapar onödiga obehag.

  • Det finns rapporter som Beauty juice kan förhindra magsyra från säkerhetskopiering i matstrupen.
  • Beauty är ett effektivt insekts repellerande.