Hur startar jag en Jewelry Business?

January 27

För att starta ett smycke företag effektivt, måste du först identifiera din kundbas; utan att är din satsning inte kommer att kunna överleva. När du identifiera dina kunder genom forskning, besluta om hur du får dina smycken till dem. Oavsett om du ska importera smycken eller göra det själv, är det viktigt att beakta alla de som deltar i kostnaderna kontra vinst logistik. När du förbereder att starta en guldsmedsaffär, inte överskatta din vinst potential eller begränsa ditt fokus. Oavsett om du ska importera och sälja smycken eller producera och marknadsföra den, behöver du både en designer öga och en näringsidkare sinne.

Självklart, om du vill skapa egna smycken, du har att spendera tid att lära tekniker och komma med originell design. Med originella idéer och något nytt att erbjuda konsumenter är viktigt som smycken industrin är ett konkurrensutsatt område. Om du ska starta ett smycke företag bygger på att importera ringar, halsband, örhängen och armband, måste du bli berörda av hur du ska intressera kunder om andra butiker köper liknande bitar från samma grossister. Forskning din marknad i båda fallen att upptäcka sätt att skapa eller erbjuda unika objekt för att fylla de behov och önskemål av din målgrupp.

Att ta sig tid att ta fram en grundlig affärsplan är viktigt. I det, bör du inkludera forskning om dina konkurrenter tillsammans med strategier för att få din marknadsandel. Storleken på din marknadssegment samt deras demografi bör ingå i din plan innan uttalanden som sammanfattar hur du kommer att nå ditt mål med en beräknad mängd av försäljningen. När du startar en guldsmedsaffär, en väl genomtänkt plan kan inte bara fungera som din verksamhet guide, men också hjälpa locka investerare.

Dina marknadsmix strategier bör omfatta alla delar av produkten, pris, plats, marknadsföring och paketering. I smycken affärer, är "förpackning" inte alltid tas bokstav, men ofta betyder stilen. Kostym smycken har en typ av marknad, medan fina guldmynt har en annan. Istället för att försöka vara allt för alla smycken köpare, är det oftast bäst, åtminstone när man börjar din verksamhet, för att välja en nisch område som du har potential att bli den mest lönsamma. Igen men inte överskatta denna vinst, men gör marknadsundersökningar för att säkerhetskopiera dina beräkningar.

Utgifter för reklam och PR-strategier måste hanteras som du startar ett smycke företag. Hur du går om upprättandet dessa kommer att ha mycket att göra med dina marknadsföringskanaler. Marknadsföringskanaler definierar hur dina kunder kommer att få dina produkter.

Oavsett om du vill ha en tegel och murbruk butik eller driva enbart från en näthandelswebbplats, underlåtenhet välja rätt kanaler kan skada dina vinster. Laddning ett rimligt pris för dina smycken produkter är också avgörande. Du måste erbjuda unika smycken till rimliga priser, men ändå kunna göra en god vinst.

  • En mängd av diamant halsband kan säljas till ett smycken butik.
  • Smycken imay köpas i en tegel och murbruk butik, eftersom vissa kunder tycker om att se kvaliteten på smycken i person innan du köper den.
  • Juvelerare har oftast studerat ädelstenar och ädelmetaller.
  • Ett armband.
  • Många smycken butiker kommer att sälja diamantringar.
  • Identifiera kundbasen för smycken butik samt hur du kommer att få produkten till kunder när du ställer in ett smycken affärer.