Hemlagade köttbullar

January 23

Spaghetti är en av mina mest favorit måltider någonsin, och det är den mest fantastiska när det är alla hemlagad. Du kan hitta spagetti ganska mycket vart du än går, och ibland spagetti är bra, och ibland är det inte så bra. Du hittar spaghetti i varierande kvaliteter: gå till snabbmat plats runt hörnet och njut av undermåliga spagetti, eller gå till högklassig restaurang och njuta några läckra spagetti. Om du inte vill gå ut någonstans att njuta av fantastiska spagetti, så ska du lära dig att göra din egen fantastiska spagetti. Du kan göra din egen pastasås, och du kan också göra egna köttbullar. Här är hur!

Här är de ingredienser som du behöver:

  • 1 kilo köttfärs (inte alltför mager)
  • 3 ägg
  • 2/1 kopp riven Romano-ost
  • 1 kopp ströbröd
  • 1 klyfta hackad vitlök
  • Torkad persilja

Detta är ganska mycket det enklaste receptet någonsin och det är otroligt läckra. Allt du behöver göra med dessa ingredienser är att bara blanda ihop dem. Anledningen till att du inte vill magert kött är att köttbullarna smakar bättre med en fetare fett överflödigt fett rinner av när du bakar dem. Blanda alla ingredienser tillsammans i en stor skål, och jag har funnit att det är bäst att blanda köttbullar för hand. Sätt på vissa handskar och bara mush köttet, ägg, ost, ströbröd, vitlök, och persilja tillsammans. Var noga med att blanda det väl, och se till att alla ingredienser är jämnt fördelade över hela blandningen.

Nästa sak du behöver göra är att forma köttbullar till faktiska bollar. Ta små bitar av kött blandningen och rulla dem i små, ping pong stora bollar. Du vill baka dina köttbullar på en dränerande panna. (En dränering pan är en pan som har en insats som gör att överflödigt fett rinna in i botten av den faktiska pannan själv. På så sätt överflödigt fett från kött avlopp off och dina köttbullar är kvar intakt.) Grädda köttbullarna i en ugn förvärmd till 325 grader i ca tio till femton minuter. Försäkra dig dock att köttbullarna är genomkokt innan du serverar dem. Ibland tio till femton minuter är inte tillräckligt med tid. Du kan tjäna köttbullarna separat eller så kan du sätta dem i med spagetti sås. Du är nu redo att njuta av de bästa köttbullar någonsin gjorts!