Att investera i Inkomst

July 20

Att investera i inkomstmedel som investerar i aktier som ger dig regelbundna pengar betalningar (utdelning). Inkomst lager kan inte erbjuda stellar tillväxt, men de är bra för en stadig infusion av pengar. Vilken typ av person som är bäst lämpad för inkomstlagren?

  • Konservativa och oerfarna investerare: Dessa investerare vilja se en långsam men stadig-strategi för att växa sina pengar samtidigt som de får regelbundna kontroller utdelning. Nybörjare investerare som vill starta långsamt drar också nytta inkomstlagren.
  • Pensionärer: Tillväxt investera är bäst lämpad för långsiktiga behov, medan intäkterna investera är bäst lämpad för dagens behov. Pensionärer kan ha en viss tillväxt i sina portföljer, men de är mer intresserade av regelbunden inkomst som kan hålla jämna steg med inflationen.
  • Utdelning reinvestering planen (DRP) investerare: En DRP är ett program som ett företag kan erbjuda för att ge investerare möjlighet att ackumulera fler aktier i sitt lager utan att betala provision. För dem som gillar att blanda sina pengar med DRPs, inkomstlagren är perfekta.

Inkomst bestånd tenderar att finnas i branscher med etablerade kassaflöden och mindre betoning på finansiering eller skapa nya produkter och tjänster. När du börjar söka efter en stor inkomst lager, titta på verktyg och fastighetsfonder för hög utdelning aktier.

Du kommer inte hitta alltför många utdelningsintäkter bestånd i datorn eller bioteknikindustrin eftersom dessa typer av företag behöver en massa pengar för att finansiera forsknings- och utvecklingsprojekt för att ligga steget före kurvan.

Verktyg

Verktyg generera ett stort kassaflöde, vilket inkluderar pengar från inkomster (försäljning av produkter och tjänster) och andra objekt (till exempel försäljning av utrustning). Denna kassaflödet omfattar saker som utgifter, inklusive utdelningar. Verktyg anses den vanligaste typen av inkomstlagren, och många investerare har minst en i sina portföljer.

Real Estate Investment Trusts (REITs)

Fastighets investmentbolag (REIT) är en speciell ras av lager. En REIT har inslag av både en aktie och en fond. Det är som ett lager för att det är ett företag som är offentligt handlas på de stora börserna, och det har de vanliga funktioner som du förväntar dig av ett bestånd - det kan köpas och säljas enkelt via en mäklare, inkomster ges till investerare som utdelning, och så vidare. En REIT liknar en fond eftersom den inte gör sina pengar genom att sälja varor och tjänster; det gör sina pengar genom att köpa, sälja och förvalta en investeringsportfölj full av fastighetsinvesteringar. Det genererar intäkter från hyror och hyreskontrakten. Dessutom är vissa REITs äger inteckningar, och de får inkomster från ränta.

REITs kallas trusts eftersom de uppfyller kraven i Real Estate Investment Trust Act från 1960. Denna lag undantar REITs från bolagsskatt och reavinstskatt så länge de uppfyller vissa kriterier, såsom dispense 95 procent av nettoresultatet till aktieägarna . Denna bestämmelse är anledningen REITs utfärda allmänt generösa utdelningar. Bortom denna status, REITs är, i praktisk mening, precis som alla andra börsnoterade bolag.